Horoscop

Berbec
Se anunţă situaţii complexe şi decizii importante, notabile şi greu de luat, în această săptămână. Pe de altă parte, se poate ca vechi situaţii, cărora nu le găseaţi soluţii, să se rezolve de la sine. În oricare dintre cazuri, acceptaţi numai deciziile pe care le luaţi de unul singur, fără a ţine cont de sfaturile primite gratuit şi vorbele auzite pe la colţuri. Nu vă lăsaţi pradă temerilor.

Taur
Primiţi un amalgam de informaţii în această perioadă, însă luaţi în calcul şi posibilitatea de a nu şti cum să jonglaţi cu acestea. Unde mai puneţi şi faptul că acum aflaţi ce este în mintea celor cu care aveţi de-a face, doar urmărindu-le acţiunile. S-ar putea să fiţi bulversat de ceea ce observaţi, deci pregătiţi-vă pentru a remarca lucruri care nu vă fac plăcere.

Gemeni
Se păstrează atenţionarea în ceea ce priveşte sănătatea, deci concentraţi-vă pe acest sector al vieţii personale. Căutaţi ajutor specializat ori de câte ori simţiţi că este nevoie şi nu lăsaţi pe mâine ce puteţi face astăzi. Este indicat să vă ocupaţi de proiectele pe care le aveţi acum, fără să le amânaţi rezolvările pe ultima sută de metri.

Rac
Prieteni, distracţie, evenimente deosebite, toate acestea se anunţă pentru a vă face săptămâna frumoasă. Mai mult încă, atenţia este îndreptată către persoana iubită sau către copii, decizii majore legate de aceştia trebuind a fi luate. Fie un nou început, fie o ruptură pot interveni în ceea ce priveşte relaţia de dragoste. Se pare că Universul încearcă să vă atenţioneze că este momentul să vă ridicaţi şi să mergeţi mai departe.

Leu
Starea generală nu pare a fi una demnă de admirat. Sunt probleme cărora nu le daţi de cap şi probabil că nici în cămin lucrurile nu stau foarte bine; vă îndoiţi de capacităţile personale, aveţi senzaţia că toată lumea vă stă împotrivă şi nu vreţi cu nici un chip să credeţi că vor veni şi zile mai bune. Succesul personal nu va apărea imediat, cel puţin nu până când nu vă veţi fi rezolvat propriile probleme.

Fecioară
Este posibil să apară anumite inconveniente în calea evoluţiei personale. Probabil că vi se atrage atenţia asupra faptului că trebuie să mai încetiniţi puţin ritmul, să observaţi ce anume vă face să stagnaţi şi să încercaţi să aprofundaţi ideile care vi se comunică sub formă de sfaturi.

Balanţă
Este momentul pentru autoevaluare şi se pare că situaţia materială sau rezultatele afacerilor pe care le faceţi vă aduc în prim plan acest lucru. Probabil că şi dispute legate de costuri sau cheltuieli vor interveni în relaţiile parteneriale, fie că este vorba de relaţia de cuplu, fie de cele de afaceri. Asiguraţi-vă că vă achitaţi la timp datoriile şi încercaţi să nu daţi bani altora, cu împrumut.

Scorpion
O perioadă de timp în care pasiunea nu este atât de prezentă în viaţa dumneavoastră, nu aşa cum eraţi deja obişnuit. Totuşi, este bine de ştiut că acum este momentul să vă gândiţi la lucrurile personale, la ceea ce vă doriţi de la viaţă şi la cum va arăta viitorul. Există posibilitatea de a pierde parteneriate valoroase, însă doar pentru a vă reîntoarce la cel mai bun aliat: dumneavoastră înşivă.

Săgetător
Se poate ca secrete bine tăinuite până acum să fie expuse atunci când vă este lumea mai dragă. În principiu, este vorba de a vă găsi puterea pentru a vă înfrunta propriile temeri şi de a vă găsi liniştea interioară, mulţumindu-vă cu mai puţin, chiar dacă trebuie să munciţi de două ori mai mult pentru acestea. Planul psihologic este cel mai ameninţat în aceste zile, deci păstraţi-vă serenitatea şi fiţi temperat.

Capricorn
Decât să vă ridicaţi în sferele înalte, nepăsându-vă de cei din jur, poate că ar fi mai bine dacă aţi da dovadă de creativitate şi le-aţi demonstra tuturor că în sufletul dumneavoastră se află un copil perfect. Este momentul să vă consolidaţi relaţiile de prietenie, transformându-vă în cea mai agreabilă companie pentru ceilalţi. Sunteţi inspirat şi comunicaţi foarte uşor cu cei din jur.

Vărsător
Lăsaţi spaimele de-o parte şi vă împăcaţi cu soarta pe care o aveţi, pasiv, asemeni unui sclav. Cel mai bine ar fi să înfruntaţi „duşmanul“ cu tăria de caracter tipică, luptând pentru a lua cea mai importantă decizie din viaţa dumneavoastră. Situaţie valabilă în special în ceea ce priveşte cariera sau imaginea publică. În acelaşi timp, asiguraţi-vă că nu le faceţi viaţa amară celor de acasă.

Peşti
Dacă nu aţi făcut nici o perioadă să rămâneţi calm, răbdător şi chibzuit, deoarece totul pare a fi îngreunat. Fie că este vorba de plecări în străinătate, fie că este vorba de educaţie sau studii superioare ori comunicarea cu Divinitatea, a fi prevăzător reprezintă cea mai bună strategie pe care o puteţi adopta. Mişcare şi nu aţi luat nici o decizie în ceea ce priveşte viitorul.

Vizualizări: 1,117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: