Horoscop

Berbec

Vor fi multe de pus la punct, iar răbdarea nu va fi punctul forte în această perioadă. Încercaţi să nu fiţi încăpăţânat şi, mai ales, nu daţi curs pornirilor impulsive, care pot determina apariţia unor neînţelegeri cu partenerul de suflet. Spre sfârşitul zilei situaţia se va îmbunătăţi considerabil şi veţi petrece clipe excelente în compania acesteia.

Taur

Luna se află astăzi în Fecioară, îngroşând rândurile planetelor aflate în acest semn. Este o zi şi o perioadă a creativităţii, dar o creativitate organizată, pragmatică. Acum e important nu doar să aveți idei, ci şi să le alegeți pe cele cu adevărat funcţionale şi apoi să le puneți în practică. Popularitatea de care vă bucuraţi vă permite să aveţi un cuvânt greu de spus.

Gemeni

Pentru dumneavoastră, totul pare să se învârtă în jurul vieţii de familie şi căminului. S-ar putea ca astăzi să vă decideți să începeți nişte reparaţii, renovări, reamenajări în locuinţă sau la sediul firmei. E un moment propice şi pentru a vă redefini priorităţile şi a vă îngriji mai mult, din interior către exterior.

Rac

Există multă forfotă în zona comunicării, negocierilor, schimburilor. Chiar dacă unele relaţii se cer încă ajustate, iar modul în care se derulează unele colaborări nu vă place, aveți totuşi resursele şi abilitatea necesară să întoarceți lucrurile în favoarea dumneavoastră, dacă sunteți dispus să renunțaţi la unele puncte de vedere limitative şi la unele rigidităţi.

Leu

E necesar să reconfigurați activităţile profesionale, să vă repoziționați faţă de o serie de colaboratori şi angajaţi, să deveniți mai disciplinat în primul rând în gândire, apoi în acţiune. E timpul să vă vedeți opţiunile cu luciditate, fără înflorituri şi fără să vă mai amăgiți că va veni un noroc de undeva din afară.

Fecioară

E posibil ca ziua să înceapă cu o dezamăgire sau o deziluzie, dar asta nu face decât să vă trezească la realitate şi vă ajută să înţelegeți o dată în plus că aşteptările de la ceilalţi nu sunt de folos nimănui. Una peste alta, e o zi de aşezare, ordonare, schimbare a priorităţilor, atenţie la dumneavoastră, la felul în care faceți lucrurile.

Balanţă

O perioadă destul de apăsătoare, care vă obligă la introspecţie şi acceptarea cu smerenie a consecinţelor unor alegeri şi fapte trecute. E timpul să vă împăcați cu dumneavoastră, să renunțaţi la încrâncenare şi la dorinţa de a avea dreptate, pentru a vă reconcilia cu o persoană care contează.

Scorpion

Această zi vă arată foarte clar unde aveți de recunoscut nişte greşeli şi ce ajustări e nevoie să faceți în relaţiile personale şi în modul în care v-ați construit poziţia în anumite proiecte. S-ar putea să constataţi că nu v-ați negociat bine rolul, contribuţia şi onorariul, de aceea e momentul să reveniți asupra unor discuţii şi să îndreptaţi lucrurile.

Săgetător

Veţi fi cam impulsiv, cam agitat, ceea ce v-ar putea pune în situaţia de a avea neînţelegeri cu superiorii ierarhici. Foarte multă energie primeşte zona carierei, autorităţii şi puterii. Acum e momentul să vă uitaţi mai atent la nişte detalii în ce priveşte evoluţia profesională şi, poate, să luați în calcul şi alte opţiuni de afirmare. Cu cât aveți mai mult simț practic, cu atât mai multe beneficii puteți atrage.

Capricorn

Partenerul se va confrunta cu o situaţie mai dificilă, iar sprijinul dumneavoastră i-ar putea fi de un real folos. Confuzia şi lipsa de orizont, pe care le-ați tot experimentat în ultima vreme, nu mai pot fi un mod de viaţă, aşa că începeți să vă stabiliți nişte ţinte clare şi un traseu pe care să-l urmați pe viitor.

Vărsător

E posibil să realizați că v-ați făcut iluzii cu privire la un sprijin promis sau că ați supralicitat contribuţia într-un parteneriat. Aşadar, e momentul să vă clarificați poziţia şi să vă mobilizați cu adevărat în sensul rezultatelor pe care le doriți, privind lucrurile ceva mai practic. De asemenea, e momentul să încheiați nişte capitole.

Peşti

Nu prea înţelegeți ce vrea toată lumea de la dumneavoastră pentru că e ca şi când totul în jur se mişcă mai repede decât vă doriți în acest moment. Este o zi bună, totuşi, dacă aveți de gând să vă aşezați la masa tratativelor, să stabiliți nişte direcţii mai clare de lucru şi cooperare în cadrul unor parteneriate.

Vizualizări: 2,167

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: