Horoscop

Berbec

Schimbarea de direcţie pe care o decideţi azi vine aşa, din senin, fără să vă daţi seama ce a generat acest nou sens pentru dumneavoastră, dar îl acceptaţi cu încredere. E un eveniment cu conotaţii karmice, de parcă sensul în care porniţi acum e un fel de reeditare a unor momente din vieţi anterioare în care aţi mai făcut acelaşi lucru.

Taur

Iubirea nu e un joc pasiv în care aşteptaţi să fiţi descoperit, ci e nevoie şi aici de spirit întreprinzător, să luaţi taurul de coarne, să veniţi cu propuneri prin care să-i arătaţi celui din faţă că sunteţi dispus să vă asumaţi ceva serios. Veniţi cu idei, cu invitaţii concrete, cu soluţii la dilemele comune şi o să-l vedeţi şi pe cel din faţă că se implică mai mult.

Gemeni

Răspunsul pe care îl primiţi nu vă ajută prea mult, pentru că pare a fi o soluţie nepotrivită situaţiei de faţă. Consideraţi că nu este un răspuns corect în urma unei analize juste, deci trebuie să luptaţi să restabiliţi ordinea în această problemă. Încercaţi să înţelegeți unde s-au strecurat informaţii false şi ce anume a determinat situaţia de faţă, deoarece la mijloc se află o impresie formată greşit asupra unei probleme care stă cu totul altfel decât pare.

Rac

Ceea ce creaţi nu e înţeles sau poate nici apreciat de toată lumea, dar, la urma urmei, nu trebuie să faceţi totul după un şablon ca să fiţi acceptat. Fiţi dumneavoastră înşivă, un original, dacă asta simţiţi, un străin dacă nu vă adaptaţi, pentru că atunci când e vorba de produsul imaginaţiei, nu există un limbaj stas care se poate aplica la toată lumea.

Leu

Energia dumneavoastră pur şi simplu înfloreşte de parcă ceva o alimentează din umbră. Nimeni altcineva nu e responsabil de această dispoziţie excelentă, de acest elan creator, de cheful fantastic care vă împinge de la spate decât propria minte.

Fecioară

Azi îi vedeţi pe copii cât de avizi ascultă poveştile dumneavoastră, cât de mult aşteaptă să le vorbiţi, deci deschideţi-vă sufletul şi vorbiţi-le pentru că aveţi multe să le împărtăşiţi. O activitate în strânsă legătură cu copiii vi se pregăteşte de minune, pentru că îi inspiraţi pe cei mici şi îi ajutaţi să se manifeste liberi.

Balanţă

Orice activitate intelectuală vi se potriveşte de minune, pentru că mintea vă merge brici şi veniţi întotdeauna cu cele mai potrivite soluţii. Aţi răspuns la orice întrebare, rezolvare la orice problemă şi informaţia potrivită pentru orice situaţie, ca atare multă lume vă va căuta acum pentru a vă întreba câte-n lună şi-n stele.

Scorpion

Ceva nu iese aşa cum aţi dorit şi prima reacţie este de a aluneca spre pesimism şi depresie. Treceţi peste acest hop fără să-l puneţi la suflet, pentru că e un sacrificiu trecător prin care oricine trece din când în când. Vă veţi simţi mult mai eliberat după ce va trece totul, chiar dacă pe moment aveţi tendinţa de a spune că aveţi ghinion, că lucrurile cele mai rele vi se întâmplă doar dumneavoastră.

Săgetător

O zi de linişte totală nu v-ar strica, dacă v-o puteţi permite, ca atare oferiţi-vă câteva clipe de relaxare, de meditaţie, de somn sau de lectură, pentru orice activitate prin care vă puteţi rupe un pic de iureşul de evenimente de peste zi. Acest moment de refugiu intim se va dovedi a fi esenţial, porţia dumneavoastră de izolare, oaza de linişte.

Capricorn

Dacă un drum s-a blocat, nu staţi pe loc plângându-vă de milă, ci adunaţi-vă imediat pentru a schimba macazul din mers. Aveţi un plan de rezervă care se potriveşte perfect situaţiei de faţă, ca atare puteţi oricând transforma un eşec într-o nouă provocare şi un capăt de drum într-un nou început. Nu contează că totul se destramă pe moment sub ochii dumneavoastră, ci cel mai important e faptul că aveţi o alternativă de care trebuie să profitaţi imediat.

Vărsător

Vă simţiţi bine într-un mediu în care lumea are multe de oferit şi o face cu generozitate maximă, fără a aştepta nimic în schimb. Vă simţiţi liber şi fericit printre aceştia, care dau necondiţionat şi prietenie, şi gesturi de afecţiune, şi daruri minunate! Priviţi-i şi gândiţi-vă de ce sunt ei atât de darnici în semne de prietenie şi de iubire?  

Peşti

Tot staţi şi analizaţi la rece o situaţie din care simţiţi că aţi avut de suferit, dar nu mai are rost să tot duceţi după dumneavoastră procesele de conştiinţă. Momentul ar fi mai bun pentru iertare şi uitare, închizând acel capitol pentru totdeauna, dar inima face ce face şi iar îşi aduce aminte de ceea ce aţi pătimit cândva.

Vizualizări: 1,992

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: