Horoscop

Berbec

Încercaţi să fiţi imparţial în judecăţile dumneavoastră de valoare, pentru că treceţi printr-o situaţie în care chiar nu aveţi voie să ţineţi partea nimănui şi nici să aveţi propriile preferinţe. Chiar dacă inima dumneavoastră înclină într-o anumită direcţie, ţineţi sub control această slăbiciune, pentru că acum trebuie să rămâneţi surd la influenţe care ar putea să vă impresioneze cumva.

Taur

Ar fi bine să fiţi mai atent la energiile pe care le lăsaţi să se manifeste în voie, pentru că aveţi tendinţa de a fi agresiv cu cine nu trebuie. Abordaţi o atitudine autoritară, care nu vă reprezintă, încât nu vă simţiţi bine în pielea dumneavoastră astăzi. Vă daţi seama că nu ar trebui să vă comportaţi aşa, dar faceţi totuşi un efort de voinţă, sperând că aşa veţi impune respect asupra celor din jur.

Gemeni

Se apropie un eveniment care vă inspiră o oarecare teamă sau neîncredere, încât aţi dori să se amâne cumva. Timpul trece fără să-l puteţi opri, deci trebuie să vă înarmaţi cu putere, ca să faceţi faţă acelei provocări pe care o presimţiți a fi complicată. Nu va fi uşor, dar nu e prima oară când treceţi prin aşa ceva, ca atare nu trebuie decât să vă aduceţi aminte cum aţi reacţionat cu alte ocazii şi să treceţi peste acest hop cu succes.

Rac

Uneori, legea intervine în treburile dumneavoastră în cel mai agresiv mod, cu reguli severe ce se cer respectate fără a vă opune. La fel trebuie să faceţi şi azi, când daţi piept cu un ordin de sus ce are la bază legi care nu pot fi contestate, deci tot ce puteţi să faceţi e să vă supuneţi. Chiar dacă, în sinea dumneavoastră, nu sunteţi deloc de acord cu ceea ce sunteţi obligat să faceţi, urmaţi ordinele întocmai doar pentru că aşa trebuie.

Leu

Totul se învaţă, inclusiv comunicarea şi relaţionarea cu cei din jur. Azi primiţi o lecţie bună despre amabilitate, despre politeţe, despre cum să vă comportaţi ireproşabil. Întâlniţi o persoană educată, care se poartă minunat în relaţie cu oricine şi astfel puteţi afla cum e mai bine să trataţi oamenii din jurul dumneavoastră.

Fecioară

Cariera cunoaşte un moment de vârf care merită sărbătorit alături de cei care au contribuit şi ei la acest succes. Aţi muncit umăr la umăr pentru acest moment de apogeu, dar aţi aşteptat să se aşeze lucrurile pe un teren sigur înainte de a extrage o concluzie şi a spune tuturor ce aţi realizat. Aţi fost prudent, nu v-aţi bucurat înainte de vreme, deşi toată lumea era încântată de rezultate, dar aţi dat dovadă de discreţie şi precauţie ca să fiţi sigur că nimic nu se poate răsturna în ultima clipă.

Balanţă

Afacerile trec printr-un punct sensibil, când chiar dumneavoastră aţi putea comite o infracţiune cu speranţa că nu va lăsa urme. Ba da, va lăsa, iar imaginea dumneavoastră ar putea avea mult de suferit, ca atare nu vă lăsaţi păcălit de perspective amăgitoare. Cineva are interesul de a vă atrage într-o cursă, promiţând marea cu sarea, iar dumneavoastră sunteţi gata să-l credeţi, dar se poate să încercaţi să păcăliţi pe cineva cu vorbe meşteșugite pentru a-l atrage într-o afacere.

Scorpion

Sunteţi la un final de drum şi simţiţi că nu mai e nimic de făcut şi nimic de zis, consideraţi că e momentul potrivit să luaţi o pauză totală, să nu vă mai gândiţi la nimic şi să lăsaţi totul să alunece în uitare. Seamănă cu o renunţare, dar care se va dovedi a fi benefică, deoarece după aceasta vine o perioadă de liniştire a apelor tulburate înainte.

Săgetător

Implicaţi-vă mai mult, depuneţi pasiune în ceea ce aveţi de făcut, pentru că succesul acestei zile depinde numai de felul în care participaţi la acţiunile ivite. Aveţi destulă energie să faceţi ce aveţi în plan, deci nu staţi pe margine privind la alţii cum muncesc, ci puneţi chiar mâna pe unelte să începeţi să construiţi reuşita dorită.

Capricorn

Sunt mulţi care ar vrea să vă ţină companie şi să vă ridice moralul, dar vă refugiaţi într-o zonă sumbră care nu vă face bine. Chiar dacă familia vă înconjoară ca în fiecare zi, parcă nu vă găsiţi locul nici măcar la dumneavoastră acasă. Planează o tensiune, vă simţiţi singur, părăsit, dat la o parte, dar e o senzaţie greşită.

Vărsător

Sunteţi pregătit să investiţi o mare sumă de bani în confortul domestic, poate pentru a renova locuinţa sau a o redecora sau pentru a schimba un obiect casnic defect. Ceva vă spune că nu e chiar cel mai bun moment pentru astfel de cumpărături, dar e totuşi o urgenţă, pentru că buna funcţionare a casei depinde totuşi de acea achiziţie.

Peşti

Fiţi cu mare băgare de seamă la bugetul propriu, pentru că azi trece un mare pericol prin calea dumneavoastră. Numai prudenţa caracteristică vă poate ţine departe de eventualele urmări nedorite, ca atare rezistați oricărei ispite care vă face cu ochiul. Chiar dacă vă atrage vreo afacere ce promite multe, chiar dacă vreţi să cumpăraţi un obiect de care credeţi că aveţi mare nevoie, dacă vă lăsaţi convins de tentaţie riscaţi să rămâneţi fără o sumă de bani ce se va dovedi a fi foarte necesară în altă direcţie.

Vizualizări: 1,404

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: