Iancu își caută susținător pentru Canalul Mânecii

Sportivul Avram Iancu, cel care a reușit să strângă simpatia gorjenilor după ce a venit recent la Târgu Jiu și a înotat pentru o cauză nobilă timp de 11 ore în apa rece a Jiului, a lansat o nouă provocare, de această dată una care să fie în favoarea susținătorilor săi. El a postat pe blogul personal un anunț în care face cunoscut că este în căutarea unui susținător care să îi fie alături peste o lună la încercarea sa de a traversa Canalul Mânecii.

Iancu spune că, prin intermediul sponsorilor și al donațiilor, el va suporta costul deplasării persoanei respective, singura condiție pentru cei care sunt dornici să își încerce norocul fiind aceea de a dona o sumă oricât de mică, menită să îl ajute pe sportiv în demersurile sale.
„Tot ceea ce trebuie să faci este să fii un susţinător! Aşadar, toţi cei care mă vor susţine în această încercare extremă, vor intra într-o tragere la sorţi, ce va avea loc în data de 5 iulie 2016, ora 19, în prezenţa câtorva reprezentanţi ai presei, pentru o transparenţă totală. Câştigătorul va avea şansa să vadă marea traversare, nu din faţa calculatorului, televizorului, ci chiar de pe barca Sea Leopard, LIVE. Da, chiar tu poţi să faci parte din echipa mea de suport. Transportul, cazarea şi masa vor fi asigurate. Ştiu că sunt foarte mulţi români alături de mine şi care-mi doresc reuşita. Tocmai din acest motiv, îmi doresc să cunosc acest român, fericit câştigător, într-un mod inedit. De asemenea, îmi doresc să răsplătesc, în acest mod, susţinerea voastră, ce contribuie la strângerea celor aproximativ 6000 de lire cât costă acest proiect. Câştigătorul trebuie să fie disponibil în perioada 26-31 iulie. Vă doresc mult succes!”, a scris Iancu pe blogul său, acolo unde a postat și conturile bancare în care oricine îi este alături îl poate ajuta cu o sumă oricât de mică.
Iancu promite că va publica pe blog și numele fiecărui donator, precum și sumele, pentru a asigura o deplină transparență cu privire la strângerea banilor și la proveniența lor.

Vizualizări: 892

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: