IDP face angajări pentru podul de la Turcineşti

Consiliul Judeţean Gorj şi-a dat acceptul ca Întreprinderea de Drumuri şi Poduri, societate aflată în subordinea sa, să angajeze personal pentru a finaliza podul de la Turcineşti. În aceste condiţii, IDP Gorj are liber la angajări în perioada următoare. Sunt disponibile, în total, 27 de posturi.

În şedinţa AGA de joi, 10 august, IDP Gorj şi Consiliul Judeţean au hotărât să facă 27 de angajări în perioada imediat următoare, prioritate având salariaţii care au fost disponibilizaţi de scoietate la începutul anului. „În şedinţa AGA de joi, 10 august, s-a aprobat suplimentarea organigramei cu 27 de posturi, din care 25 muncitori şi două posturi şefi de echipă. Contractele de muncă vor fi pe perioadă determinată, pe perioada lucrărilor de la podul de peste Jiu. Au nevoie de dulgheri, de fierari-betonişti şi muncitori necalificaţi”, a declarat Ninel Muja, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

IDP Gorj are termen patru luni să finalizeze lucrarea de la Turcineşti, ceea ce înseamnă că perioada angajării este una relativ scurtă. „Prioritari sunt cei care au fost disponibilizaţi la începutul anului, dar dacă nu vin, o să încadreze şi alţii, deşi, conform programului de restructurare, în situaţia în care se fac angajări, prioritari sunt cei care au fost restructuraţi. Ei pot să dea drumul la angajări”, a mai declarat Ninel Muja, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj. IDP Gorj a disponibilizat în februarie 2017 aproape o sută de salariaţi.

Vizualizări: 3,788

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: