Ignorat de medici! Trei ore pe holurile spitalului!

Un bărbat din Logreşti a stat pe holurile spitalului mai multe ore. Bărbatul a fost trimis de la spitalul de pe Tudor Vladimirescu la „700”, dar a stat pe holurile spitalului ore întregi fără să fie băgat în seamă de vreun cadru medical. Medicii au spus că omul simulează că este bolnav.

Marian Gherghe a ajuns la ieri la ora 11 la Târgu Jiu. A fost transportat cu o ambulanţă de acasă până la Unitatea de Primiri Urgenţe. „Am venit la Urgenţe cu o problemă cu spatele. Am fost pe Tudor, mi-au pus o flexură şi m-au trimis la 700. Aici m-au sos afară că nu au locuri. De aici mă trimiteau înapoi la Tudor. Am venit cu salvarea şi acum mă lăsară ca pe un câine. Stau pe bancă de 3 ore, cu trimitere tot, lucrez, am tot în regulă. Îmi spun să mă duc la medicul de familie. Eu venii la spital şi ei mă trimit acasă. Că nu au locuri“, a povestit bărbatul. Acesta aştepta să vină un prieten să-l ia din spital.

„Am sunat un prieten să vină să mă ia“

La spital a ajuns şi soţia acestuia. Femeia spune că trebuie să meargă la alt spital pentru că soţul său nu se simte bine. „Stă aici de multe ore. Asta e ţara noastră“, a spus soţia.

Medicii spun că bărbatul se preface. Un prieten al pacientului confirmă că bărbatul este bolnav. „Nu simulează. Fetiţa plecă în grupa 0. Niciunul nu a fost cu fetiţa la şcoală. Nu putea să simuleze o aşa durere şi să nu meargă cu fetiţa la şcoală“.

„Am fost solicitaţi de un bărbat de 35 de ani. Pacientul acuza dureri de spate. A fost preluat, tratat şi dus la UPU. L-am predat medicului de gardă. Nu mai ştiu ce s-a întâmplat“, a declarat asistentul de la ambulanţă. 

Eu le spuneam că nu pot să merg, ele mă scoteau afară.

Marian Gherghe, pacient

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: