Îi calcă pe urme! Fiica lui Remus Făină de la Triton, o mică artistă

Andrada Făină, fiica lui Remus Făină, membru al formaţiei Triton de la Ţicleni, a câştigat recent trofeul unui mare festival de muzică uşoară pentru copii şi tineret care s-a desfăşurat la Râmnicu Vâlcea. La cei 13 ani, Andrada i-a impresionat pe juraţi cu prestaţiile sale.

Andrada este elevă în clasa a VII-a la Şcoala Gimnazială nr.1 din Ţicleni. Studiază canto muzică uşoară la Palatul Copiilor din Târgu Jiu, la clasa dascălului Laurenţiu Pănoiu, dar şi canto popular la Şcoala Populară de Artă din Târgu Jiu, sub îndrumarea profesorului Olimpia Bălăşoiu. Andrada a început să studieze muzica la vârsta de 9-10 ani şi de atunci a câştigat numeroase premii importante la mai toate competiţiile la care a participat.

Cea mai recentă performanţă a obţinut-o la Festivalul Naţional Vâlcea Song Fest, unde preşedintele juriului a fost Ozana Barabancea. Andrada a plecat de la această competiţie muzicală cu două premii importante. „Andrada a participat la două categorii. La pop internaţional a obţinut locul I. A fost cea mai mică dintre concurenţi la categoria 13-15 ani. La categoria pop românesc a luat trofeul grupei, tot la 13-15 ani. A câştigat aceste premii cu piesele «At last» by Etta James şi «Lume, lume», variantă de etno-rock, pop-rock, cântată acum de Andra şi Drăghici, dar piesa originală aparţine Mariei Tănase”, a explicat Mirela Făină, mama Andradei.

Andrada a mai obţinut anul acesta premiul I la concursul „Scena Talentelor” care a avut loc în luna aprilie la Vâlcea. Cu acelaşi premiu a plecat şi de la concursul „Fii star în ţara ta”, care s-a disputat la Vulcan, judeţul Hunedoara. Andrada a mai obţinut trofeul şi locul I la Festivalul-concurs „Sing and dans”, din iunie, de la Rovinari. 

Galerie foto


Vizualizări: 8,803

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: