Ilie Petrescu: PP-DD va încurca jocurile USL şi PD-L

Ilie Petrescu, candidatul PP-DD pentru Colegiul 1 Senat, spune că partidul pe care îl reprezintă va încurca jocurile USL şi PD-L. Acesta se aşteaptă ca PP-DD să obţină aproximativ 30% din voturile gorjenilor. Ba mai mult, Petrescu nu se teme de niciunul dintre contracandidaţii săi, Ion Ruşeţ şi Dian Popescu.

Rep.: Aţi fost desemnat candidatul PP-DD pentru Colegiul 1 Senat. Sunteţi pregătit pentru campania electorală?

I.P.: Mi-am început deja campania electorală imediat după alegerile din anul 2008. În momentul de faţă, împreună cu echipa PP-DD punem la punct ultimele detalii. Voi merge în campanie alături de domnul Buleteanu şi de domnul Talabă. În cazul în care voi ajunge senator, domnul Talabă va fi consilierul meu personal. Dânsul este un om cu experienţă care aduce un plus Partidului Poporului - Dan Diaconescu.

Rep.: Vă cunoaşteţi adversarii politici. De care dintre ei vă temeţi cel mai mult?

I.P.: Nu mă tem de niciunul. Toţi suntem la un examen pe care ni-l dau cetăţenii. Fiecare vom merge în faţa electoratului cu programul şi cu realizările noastre de până acum.

Rep.: Au apărut primele liste de candidaţi. Care dintre colegii sunt eligibile pentru PP-DD?

I.P.: Cu excepţia celui pe care va candida Victor Ponta, toate colegiile sunt eligibile. La alegerile parlamentare Partidul Poporului - Dan Diaconescu va încurca jocurile USL şi ale PD-L. Cred că PP-DD va avea aproximativ 30% pe Colegiile 1 Senat şi 1 Deputaţi.

Rep.: Aţi plănuit vreo strategie care să vă aducă voturi în plus?

I.P.: În campanie voi merge din casă în casă şi voi face o surpriză cetăţenilor inclusiv celor din Târgu Jiu. Toată lumea va vedea că reprezentantul PP-DD e bine primit în orice casă. În plus, mă voi opune privatizării Complexului Energetic Oltenia. Nu vreau să se repete ceea ce s-a întâmplat în cazul privatizării Petrom. De la 26% s-a ajuns la 12% la PIB, restul banilor ducându-se în Austria.

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: