Ilie Petrescu: Voi face campanie americană la Motru

Candidatul PSRo la primăria Motru, Ilie Petrescu, și-a făcut strategia de campanie pentru alegerile locale. Petrescu spune că va face trei tipuri de campanie, iar sloganul său va fi "Împreună învingem pentru Motru". Fostul senator vrea să obțină cel puțin atâtea voturi ca acum patru ani și spune că militează pentru păstrarea în activitate a unităților miniere din zonă și a uzinei de termoficare, dar vrea și să atragă investitori la Motru. Ilie Petrescu a vorbit la Radio Infinit despre strategia sa de campanie.

Reporter: Cu ce gânduri porniți în lupta electorală?
Ilie Petrescu: Target-ul meu este conservarea voturilor din 2012 și voi acționa în toate prioritățile pentru care orașul Motru are nevoie. Mă refer la susținerea în continuare a celor două cariere din poziția tuturor primarilor care fac obiectul locurilor de muncă din cele două cariere, mă refer de la Padeș până la Văgiulești, susținerea în continuare a centralei termice pentru funcționalitatea ei și toate fostele sedii administrative ale fostelor mine Ploștina, Roșiuța, Horăști și Leurda să revină la administrația locală pentru susținerea investitorilor în orașul Motru. Și deschiderea orașului prin înfrățiri cu alte orașe din Europa și din alte țări ale Pământului și globului nostru terestru.

Rep.: Care este sloganul dvs. în această campanie electorală?
I.P.: Sloganul va fi: Împreună învingem pentru Motru. Pentru că problemele sunt suficient de multe și eu cred că cetățenii din Motru, împreună cu mine, vom acționa pentru interesul acestei comunități. Fiind a doua din județul Gorj să-și poarte și să-și merite respectul.

Rep.: Cum ați planificat campania? Ce fel de acțiuni veți face?
I.P.: Voi face trei tipuri de campanie. Campania tip american din strângere de mână la fiecare cetățean din Motru, din apartament în apartament, din casă în casă, cum am făcut-o tot timpul. A doua legată de mass-media, unde voi fi invitat, la radio, la televiziuni. A treia chestiune pe care vreau să o fac, discuțiile pe zone, cu problemele specifice. Și aici mă refer la subdiviziunile Motrului: Râpa, Lupoița, Leurda, Horăști, Ploștina și Roșiuța. Și toate problemele legate de oraș pe fiecare zonă în parte.

Rep.: Veți răspunde la atacuri?
I.P.: Motru nu mai are nevoie de atacuri, nu mai are nevoie de lucruri care pot face rău orașului Motru. Are nevoie de consens, are nevoie de toți patronii care construiesc locuri de muncă, are nevoie de toate partidele politice din Motru ca să suținem această cauză a orașului Motru.

Vizualizări: 1,092

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: