Imagini horror! Cimitir de animale pe malul Jiului

Imagini de groază pe malul Jiului, în localitatea Turcinești. O femeie a alertat că zona arată mai degrabă ca un cimitir de animale. Resturi de animale se întind pe câteva zeci de metri.

Imaginile au stârnit o serie de reacții negative pe internet. „Iadul de la Turcinești. Doamne ferește! Mai rău ca într-un cimitir. Astfel de oase sunt și pe fundul apei. Cum au putut să ajungă acolo nu pot să-mi dau seama. Am mers câțiva pași. Păreau niște cai. Când te gândești că în zonă se scaldă tinerii vara”, a semnalat o localnică din Turcinești.

În plus, mirosul din zonă este îngrozitor, mai spune femeia care a tras semnalul de alarmă. Chiar pe malul Jiului zac zeci de leșuri. „Sincer, nu puteam să stau acolo. Mirosea groaznic. Este horror. Sper să facă cineva ceva. E chiar la intrare în Turcinești”, a mai spus femeia.

Garda de Mediu Gorj urmează să facă verificări în zonă. „Nu am fost sesizați până acum despre această problemă. Vom face verificări la fața locului. Amenda pentru astfel de poluare, pentru persoanele fizice, este cuprinsă între 3.000 și 6.000 de lei”, ne-a declarat Gheorghe Sanda, comisarul șef al Gărzii de Mediu Gorj. (M.M.)

Galerie foto






Vizualizări: 2,262

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: