În copilărie mânca pâine doar de sărbători. Acum e un mare artist!

Cunoscutul cântăreț de muzică populară Valentin Sanfira a vorbit la un post de televiziune despre copilăria lui. Mergea desculț, mânca pâine destul de rar și cu 5 lei trebuia să se descurce o săptămână. A muncit de mic, pentru a își ajuta mama.

Gorjeanul Valentin Sanfira este cunoscut și ca prezentator al emisiunii „Mama mea gătește mai bine”, de la Prima TV. Acesta a povestit într-o emisiune tv despre copilăria lui: „Sunt un om sensibil şi încerc să povestesc foarte rar acest lucru. Când eram mic, mergeam desculţ. A fost foarte greu, mai ales că doar tata muncea şi ne trimitea bani. Nu aveam voie să spunem că nu putem. Mama îmi dădea 5 lei pentru toată săptămâna, dar din aceştia trebuia să mai rămână. Eu îmi luam seara câte o pâine şi mâncam câteodată. Dar din păcate nu prea aveam pâine noi, doar de sărbători”.

Artistul își amintește că a fost foarte bucuros când a câștigat primii bani, pentru a-și putea ajuta familia. „Mama pentru mine este icoana vieţii mele, este o minune de om. Ea nu a plecat capul niciodată, nici măcar atunci când căra lemne cu spinarea. Toţi am ajuns bine, datorită ei că ne-a ţinut aproape. La primele spectacole strângeam bani şi îi mulţumeam lui Dumnezeu că m-a ajutat. Îmi doream să fac bani mulţi ca mama mea să nu mai muncească deloc. Ei bine, s-a întâmplat asta”, a mai spus interpretul de muzică populară.

Mama artistului locuieşte în comuna gorjeană Dănciuleşti.

Vizualizări: 4,723

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: