Încă o amânare în procesul de faliment al ACS Viitorul Târgu Jiu

Cei care au cerut falimentul celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu trebuie să mai aștepte câteva săptămâni. Dosarul în care se judecă aceste cereri de faliment a primit o nouă amânare pentru data de 5 aprilie 2023 într-un dosar și pentru data de 19 aprilie în alt dosar.

La începutul lunii februarie a avut loc un prim termen în privința dosarului de faliment al echipei ACS Viitorul Târgu Jiu dar Tribunalul Gorj a decis amânarea pentru data de 22 martie. Miercuri, decizia instanței de la Târgu Jiu a fost o nouă amânare a procesului pentru a se studia documentele de la dosar, între timp numărul celor care cer falimentul fiind tot mai mare.

„Acordă termen la data de 05.04.2023 în vederea observării înscrisurilor depuse la dosar. Document: Încheiere de şedinţă”, se arată pe portalul instanței, aceeași sentință fiind afișată la majoritatea cererilor de faliment.

Într-un alt dosar care s-a judecat tot miercuri, clubul ACS Viitorul Târgu Jiu a depus contestaţie împotriva măsurilor administratorului/lichidatorului judiciar Florinsolv SPRL din Craiova. Tribunalul a respins miercuri contestația celor de la ACS Viitorul: „SENTINTA NR./22.03.2023 Respinge contestația ca inadmisibilă. Cu apel. Pronuntată prin punerea solutiei la dispozitia părtilor de grefa instanței, azi 22.03.2023, la Tribunalul Gorj”.

Un alt termen a fost dat la cererea de faliment prin care se cere „deschiderea procedurii de faliment la cererea debitorului, plata drepturi băneşti restante”, a lui George Tudoran, acest dosar primind termen la data de 19 aprilie 2023.

Tot pe data de 19 aprilie este termen într-un alt dosar de deschidere a procedurii la cererea debitorului, soluția instanței fiind tot amânarea: „Ia act de raportul trimestrial. Continuă procedura la data de 19.04.2023, pentru soluționarea dosarelor asociate”.

Numărul dosarelor aflate pe rolul instanțelor de la Târgu Jiu în care este implicat clubul ACS Viitorul Târgu Jiu este însă mult mai mare, toate primind soluții asemănătoare de amânare.

Vizualizări: 755

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: