Incendiu într-o garsonieră la Rovinari. Un bărbat, găsit carbonizat!

Un bloc de garsoniere a fost evacuat parțial joi seara la Rovinari de către pompierii militari din cadrul ISU Gorj, după ce într-una dintre locuințe a izbucnit un incendiu soldat cu moartea proprietarului.

Paul Marian Poane, de 37 de ani, era singur în garsoniera aflată la etajul trei, vecinii săi fiind cei care au intrat în panică după ce au observat că din locuința acestuia iese fum dens. Oamenii au forțat ușa și au intrat în garsonieră, unul dintre martori menționând că bărbatul era încă în viață când a ajuns în holul de acces. „Mi-am pus o cârpă udă pe față și m-am dus spre el ca să încerc să îl salvez, dar nu am reușit. M-au lăsat picioarele din cauza fumului. Dacă era copil, poate săream cu ei pe geam, dar la el nu am putut să ajung. După mine a intrat un alt domn și m-a salvat pe mine că altfel poate eram și eu căzut lângă el”, a spus Gheorghe Baldovin.

16 persoane, evacuate

Pompierii civili din oraș au ajuns primii la locul incendiului, ulterior sosind de la Târgu Jiu trei echipaje. Focul a fost lichidat înainte de a se extinde. Pompierii au dispus evacuarea a 16 persoane, două dintre ele suferind atac de panică fără să necesite însă asistență medicală. Spre miezul nopții, persoanele au putut să se întoarcă fără probleme în locuințele lor, după ce pompierii s-au asigurat că nu mai există nici un pericol. Un echipaj medical a fost permanent la baza blocului, la fel fiind prezenți și polițiștii, sute de localnici strângându-se la locul incendiului pentru a vedea ce s-a întâmplat. Cauzele incendiului rămân necunoscute deocamdată, nimeni neștiind ce s-a întâmplat. Polițiștii au deschis o anchetă și împreună cu polițiștii au făcut cercetări la fața locului pentru a stabili cauzele care au generat incendiul.

Galerie foto


Vizualizări: 3,296

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: