Incidente grave la Steaua - Rapid

Bătaie în tribune la meciul de liga a IV-a Steaua - Rapid. Peste 30 de mii de spectatori au fost în tribune, un record pentru liga a IV-a. Din păcate vechile rivalități dintre suporteri s-au manifestat și în acest meci. 

Meciul a fost oprit în minutul 25, când steliștii au năvălit din propria peluză și i-au atacat pe fanii Rapidului. Jandarmii au intrat în zonă destul de târziu. Mai mulți spectatori au fost răniți, având fețele acoperite cu sânge. Mai mulți copii au fost evacuați.

După aproape zece minute de lupte în tribune, partida a fost reluată. Și Lăcătuş a intrat pe teren pentru a calma spiritele. Numeroși suporteri au fost evacuați cu ajutorul gazelor lacrimogene. Câțiva copii au fost duși și ei către ambulanțe.

Formaţia Academia Rapid a învins cu scorul de 3-1, echipa CSA Steaua. După al treilea gol al rapidiştilor, un suporter al "vişiniilor" a intrat pe teren, s-a dus spre galeria stelistă şi a făcut gesturi obscene. El a fost imediat luat de jandarmi, dar fanii stelişti au început să arunce cu scaune şi petarde în direcţia forţelor de ordine.

Meciul a fost întrerupt câteva minute, iar jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene, reţinând mai mulţi suporteri stelişti, dar şi pe fanul rapidist.

Galerie foto





Vizualizări: 1,361

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: