INEDIT! Tricolor din motociclete în vârf de munte

O „armată” de motocicliști va poposi la mijlocul lunii iulie, pe Transalpina, pentru a organiza o mare petrecere. Este vorba de SlowRiders, un grup mare de motociciliști, cărora le place să conducă choppere, niște motoare mari, dar mai lente față de alte motociclete. Evenimentul a fost denumit Slowride Transalpina Fest.

„SlowRiders RC sărbătorește 5 ani de prietenie şi motocicleală și cu această ocazie organizează o mare petrecere în deplasare. Vă așteptăm să ne sărbătorim împreună și să ne turăm motoarele pe creastă de munte, în mijlocul verii, pe 14-16 iulie, în Baia de Fier. Pe Transalpina, locul de joacă al motocicliștilor, vrem să adunăm toți prietenii din lumea moto și rock și să sărbătorim așa cum știm noi, cu multă bere rece și mâncăruri gustoase”, au anunțat organziatorii, pe Facebook.

La locul petrecerii va fi amenajat și un stand de tatuaje, cu articole și accesorii din piele, echipamente și multe produse moto. Vor fi organizate și concursuri, dar și o paradă de motociclete. Vor avea loc și concerte susținute de: Bucovina, Altar, Kempes, Zob, Alex&The Fat Penguins, Scarlet Aura și The Rock. Și organizatorii au mai pregătit o surpriză. „Iar pentru a marca cum se cuvine acest eveniment, SlowRiders RC vă propune să formăm împreună cel mai mare tricolor din motociclete! Sunt invitați și așteptați la festival toți iubitorii de motociclete din țară și de peste hotare”, au mai spus reprezentanții SlowRiders RC.

Galerie foto


Vizualizări: 3,858

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: