Instagram anunţă modificări majore

Instagram va livra conţinut în fluxul de ştiri bazate pe algoritmi avansaţi, care va aduce în faţă fotografiile cu multe interacţiuni şi de la conturi relevante pentru utilizatori, bazându-se pe interacţiunile precedente ale utilizatorului, informează Go4it.

Conform statisticilor interne, Facebook susţine că 70% din conţinutul publicat pe Instagram nu este văzut de utilizatori. Motivul pentru care acest lucru se întâmplă este modul în care coţinutul este livrat, articolele noi fiind afişate la început, iar cele mai vechi la final.

Conform Go4it, algoritmul nou care va trona peste fluxul de ştiri va încerca să scoată la iveală articolele mai interesante sau relevante pentru utilizator, folosind interacţiunile precedente şi nivelul de atenţie pe care acestea le primesc din partea altor utilizatori.

Pentru început, Instagram va păstra toate articolele publicate în News Feed, însă le va organiza într-o ordine care ar trebui să ducă la mai multe interacţiuni.

În timp însă, anumite fotografii care nu primesc atenţie ar putea să nu fie afişate deloc în fluxurile de ştiri ale altor utilizatori. Fanii deja nu par să fie fericiţi, deoarece Instagram era unul dintre puţinele locuri din social media în care mai puteai primi conţinut în timp real.

Mediafax.ro

Vizualizări: 1,085

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: