Întâlnire cu ursul într-o pădure din Gorj

Un localnic din Roșia de Amaradia, aflat după ciuperci, s-a întâlnit cu ursul în pădure și a dat dovadă de inconștiență. Bărbatul nu a fost deloc speriat de prezenta ursului în zonă, ci chiar a urmărit animalul prin pădure chemându-l la el, ca apoi să-l alunge din habitatul său.

Video

Cetățeanul din Roșia de Amaradia a urmărit animalul preț de câteva minute pentru a-l filma, ca apoi să arate prietenilor că nu este deloc periculos. Localnicul l-a strigat pe ”Martinel” ca și cum ar fi fost un animal de companie nicidecum un animal care îl putea ataca în orice moment.

Primarul din localitate a informat cetățenii de existența animalului în pădurea satului Seciuri, pentru a evita zona.

”Atenționare pentru locuitorii din comuna Roșia de Amaradia!Un urs a fost văzut în pădurea din satul Seciurile. Prudență maximă pentru cei care mergeți prin pădure la cules de ciuperci”, este anunțul primarului Liviu Cotojman.

Autoritățile locale din Roșia de Amaradia cred că ursul s-a apropiat atât de mult de gospodăriile din sat din cauza unei societăți care exploatează parchet în zonă și cel mai probabil animalul s-a speriat de zgomot.

Galerie foto


Vizualizări: 6,934

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: