Internări reluate la o secție a spitalului din Târgu Jiu

De sâmbătă se reiau internările la Secția de Gastroenterologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu, după ce aceasta a fost supusă unui amplu proces de dezinfecție.


„Acțiunea de dezinfecție terminală a fost realizată după depistarea unui cadru medical și a mai multor pacienți pozitivi la COVID-19. Angajatul SJU Târgu-Jiu se află sub tratament, la domiciliu, în prezent”, anunță SJU Târgu-Jiu.


Cei șapte pacienți depistați pozitiv la coronavirus au fost transferați către unitatea medicală din Târgu-Cărbunești sau se află sub tratament la domiciliu. De asemenea, a mai fost depistat pozitiv la COVID-19 un cadru medical de la Secția Ortopedie. Deoarece cadrul medical a purtat echipamentul de protecție cât și-a îndeplinit sarcinile de serviciu în timpul programului de lucru, personalul medical din cadrul acestei secții va fi testat doar dacă va prezenta simptome.


În prezent, niciun alt angajat al SJU Târgu-Jiu nu prezintă simptome ale coronavirusului.
„Menționăm că la Secția Obstetrică-Ginecologie nu există nici pacienți și nici cadre medicale suspecte sau confirmate cu COVID-19”, a mai precizat spitalul.

Vizualizări: 5,587

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: