Internaţional Băleşti se desparte de Liga a III-a

Gorjenii de la Internaţional Băleşti vor disputa sâmbătă ultimul meci din actuala ediţie de campionat în Liga a III-a, urmând ca din sezonul viitor să joace în Liga a IV-a. Echipa antrenată de Gabriel Răscol va încerca să facă o figură frumoasă în meciul de pe teren propriu cu Naţional Sebiş. Asta pentru a spăla ruşinea din etapa precedentă, când a fost învinsă cu 9-0 în deplasarea de la AFC Hermannstadt 2.

Naţional Sebiş este echipa de pe locul al doilea al seriei, care va juca la victorie, pentru că speră să reducă diferenţa de 10 puncte care o desparte de liderul ACS Şirineasa. Asta pentru că sunt încă voci care susţin că ACS Şirineasa s-ar putea alege într-un final cu o penalizare de 9 puncte, din cauză că şi-a schimbat statutul în cursul campionatului.

Echipa ACS Şirineasa este finanţată de gorjeanul Nicolae Sarcină, care şi-a propus nu doar promovarea în Liga a II-a, ci chiar în Liga I peste numai un an. În ultima etapă, Şirineasa primeşte vizita celor de la Gloria Lunca Teuz Cermei, care încearcă să evite retrogradarea. (A.A.)

Vizualizări: 711

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: