Întrebare delicată pentru ministrul Petcu. “Răspunsul a fost unul evaziv și precipitat”

Sindicatul Mine Energie Jilț dezvăluie care a fost întrebarea care l-a pus în dificultate vineri pe ministrul Energiei, Toma Petcu, la întâlnirea de la sediul Complexului Energetic Oltenia. Liderii de sindicat au vrut să afle dacă banii companiei vor fi investiți pentru punerea în funcțiune a grupurilor pe gaz de la Brăila, cumpărate pe bani grei de CEO acum câțiva ani, dar care nu au funcționat niciodată. (A.A.)

Postarea Sindicatului Mine Energie Jilț

In urma discuțiilor purtate la întâlnirea cu ministrul energiei Toma Petcu, am sesizat o neliniște majoră când acesta a fost întrebat dacă are în plan să investească pentru a pune in funcțiune centrala de la Chiscani, județul Brăila.
Răspunsul a fost unul evaziv si precipitat in care susținea ca investiția s-ar ridica la 5 milioane de € si totul ar fi in regula. Anii trecuți se vorbea ca punerea in funcțiune a centralei pe gaz de la Chiscani ar avea un cost de 20-30 milioane de €.
Supărarea acestuia s-a văzut in momentul in care i s-a spus ca din Gorj s-au tot scos bani si că avem nevoie de investiții in instalațiile si utilajele CEO care produc in acest moment si nu in Brăila, județul prim ministrului Tudose.
Se pare că ministerul energiei ar dori s-o pună de-o afacere, făcând tot posibilul să bage mâna in buzunarul petecit al companiei, vrând sa-i facă pe plac șefului său de guvern, punând umărul la bunăstarea brăilenilor concitadini ai lui Tudose si nu la bunăstarea gorjenilor care de ani buni speră la trai mai bun.

Vizualizări: 3,449

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: