INVESTIŢIE: Fabrică de medicamente la Runcu

Un om de afaceri din Gorj intenţionează să investească într-o fabrică de medicamente la Runcu. Acesta a cumpărat deja terenul unde va fi amplasată unitatea, urmând să-şi ia avizele necesare de la primărie. Dacă va fi dus la îndeplinire acest proiect, peste 100 de persoane de pe plan local vor avea un loc de muncă.

Conform spuselor primarului din Runcu, Adi Câmpeanu, omul de afaceri care investeşte în această fabrică de medicamente este din judeţul Gorj. Nedorind să divulge numele investitorului până la concretizarea proiectului, primarul a specificat doar că cel care investeşte în fabrica de medicamente are în derulare afaceri în mai toate domeniile. „Pe lângă fabrica de jucării la care se lucrează în momentul de faţă, mai avem încă un investitor care intenţionează să construiască o fabrică de medicamente la noi. Să sperăm că anul acesta se va apuca de execuţia lucrării. Încă nu şi-a luat avizele de la noi, a cumpărat terenul, urmează să-l înscrie în cartea funciară şi ulterior să obţină autorizaţia de construire. Va fi amplasată chiar în Runcu. Investitorul e din Gorj, are afaceri de tot felul”, a declarat Adi Câmpeanu, primarul din Runcu.

Prin înfiinţarea fabricii de medicamente la Runcu vor fi create şi locuri de muncă pentru cetăţenii din zonă. „Eu am înţeles că este vorba de o sută de locuri de muncă la fabrica de medicamente. Vor mai fi şi 68 la fabrica de jucării. Suprafaţa cumpărată de investitor este de un hectar şi jumătate”, a precizat Adi Câmpeanu.

Vizualizări: 192

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: