Ioana Gomoi: Gorjul îmi poartă noroc

Regizoarea din Gorj, Iona Gomoi, şi-a petrecut ziua de naştere, acasă, la Târgu Jiu. Ioana Gomoi a sărbătorit împlinirea vârstei de 25 de ani alături de prieteni şi rude din judeţ. 

Ioana Gomoi a fost recent numita Regizorul Anului 2016 la Mamia Music Awards. iar vara a fost una plină cu filmări pentru ea si echipa ei.  „Fac tot posibilul să îmi petrec sărbătorile importante aici, in Gorj: Revelion, Crăciun, ziua mea de naştere, pentru ca simt că îmi poarta noroc. Încerc să vin acasă cât pot de des, chiar si pentru 2, 3 zile. Acum voi petrece aici încă câteva zile şi am de gând să vizitez locuri dragi copilăriei mele, ca să îmi poarte noroc pe mai departe“, a spus Ioana.

Ioana Gomoi este un tânăr regizor de 25 de ani care a regizat zeci de videoclipuri muzicale si reclame in România dar si pe plan internaţional. A fost pe rând numita Ambasador al Turismului in Judeţul Gorj in anul 2015 si Regizorul Anului 2016 la Mamaia Music Awards. 

La începutul anului 2016, Ioana Gomoi, a fost numită în „Top cei mai frumoşi oameni din spatele camerelor din lume“, fiind plasata în primele 10 locuri din 100.

Galerie foto


Vizualizări: 1,828

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: