Ion Tudor, mărul discordiei

Un nou conflict este pe cale să izbucnească în USL, după ce fostul director al Poliţiei Locale, Ion Tudor, a ajuns şef la Garda de Mediu! Despre numirea lui Tudor la Garda de Mediu nu ştia nici unul dintre liderii USL Gorj. Tudor fusese promovat de USL în funcţia de comisar adjunct la Garda Naţională de Mediu.

Invitat la emisiunea Gorj 24+, liberalul Dian Popescu a susţinut că niciunul dintre liderii USL nu a ştiut despre numirea lui Ion Tudor la Garda de Mediu. „Nimeni nu a ştiut. Unul venit peste noapte de la Poliţia Locală la Bucureşti, de la Bucureşti la Târgu Jiu, cred că jocurile nu fac bine USL, nu fac bine Guvernului, cel  care are în apanaj deconcentratele. Nu admit aşa ceva. Cel puţin în această problemă USL are o problemă cu mine cu aceste numiri”, susţine Dian Popescu.

Şi Ion Călinoiu, preşedintele executiv al PSD Gorj, susţine că nu ştia de venirea lui Ion Tudor în funcţia de comisar şef al Gărzii de Mediu. Călinoiu a reuşit să stea de vorbă cu Tudor, în noaptea în care Florin Cârciumaru a ajuns la spital. „Vă spun că nu cunosc nimic în legătură cu problemele de la Garda de Mediu. Am reţinut că a venit domnul Tudor. Nu ascund faptul că am discutat cu dânsul şi lucrul asta l-am făcut întâlnindu-mă la spital, când am fost la primar şi l-am întrebat care este situaţia. Dânsul mi-a spus foarte clar că de fapt e o repartizare în teritoriu a celor din Garda de Mediu centrală”, a precizat Călinoiu.

Conform protocolului încheiat între PSD şi PNL, Garda de Mediu Gorj revine liberalilor.

Vizualizări: 157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: