Ion Tudor, şef şi la Garda de Mediu Gorj

Ion Tudor are lipici la funcţiile de şef. Ajuns comisar general adjunct al Gărzii Naţionale de Mediu, după ce a condus Poliţia Locală Târgu Jiu, de câteva zile  Tudor a primit atribuţii în plus. Deşi exercită în continuare funcţia cadonată de Guvernul Ponta, Tudor a fost împuternicit, de câteva zile, să supravegheze activitatea Gărzii de Mediu Gorj. Chiar dacă noile atribuţii de şef nu-i displac, Tudor ţine morţiş să-i fie recunoscut gradul de “comisar general adjunct al Gărzii Naţionale de Mediu”.

Scaunul lui Ovidiu Ilie, prim-comisarul Gărzii de Mediu Gorj, se clatină. În urma schimbărilor efectuate la nivel central, Ion Tudor, comisarul general adjunct al Gărzii Naţionale de Mediu, a fost trimis la Gorj pentru a coordona activitatea instituţiei.

Tudor a recunoscut că are o împuternicire temporară pentru a supraveghea activitatea Gărzii de Mediu Gorj. Se pare că împuternicirea lui Tudor are legătură cu schimbarea din funcţie a lui Ovidiu Ilie. Ion Tudor spune că s-a impus reorganizarea instituţiei, însă s-a abţinut să dezvăluie motivul pentru care a mai fost nevoie de încă un şef. “Garda de Mediu e în reorganizare şi ca atare am fost trimis să coordonez activitatea de la Gorj. Numirea mea este o numire temporară. Am primit atribuţii în plus până se va finaliza procesul de reorganizare. În prezent, domnul Ovidiu Ilie este prim-comisar al Gărzii de Mediu Gorj şi nu i s-au luat din drepturile salariale”, a declarat Ion Tudor.

Fostul şef al Poliţiei Locale spune că face naveta între Târgu Jiu şi Bucureşti, fără a primi alte drepturi salariale în plus, faţă de remuneraţia sa de la Garda Naţională de Mediu.

Tudor ţine la “gradele” sale

Lui Tudor nu-i displace activitatea de coordonare a Gărzii de Mediu Gorj, însă ţine morţiş să-i fie recunoscute “gradele” obţinute la nivel naţional. În cadrul unei conferinţe de presă de ieri, un ziarist a făcut imprudenţa de a-i pune o întrebare adresându-i-se cu formula “domnule comisar”. Fostul şef al Poliţiei Locale i-a atras imediat atenţia pentru a-şi reformula adresarea. “Nu comisar, comisar general adjunct al Gărzii Naţionale de Mediu”, s-a lăudat Tudor cu noua  sa funcţie cadonată de Guvernul Ponta.       

Vizualizări: 161

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: