Ionel Ilie: Mi se reproşează că în Divizia Minieră este haos

Directorii de sucursale miniere și energetice au fost convocați joi, 23 iunie, de directorul general al CE Oltenia, Ionel Ilie, la sediul companiei. Șeful CE Oltenia vrea să vadă ce probleme sunt la nivelul Diviziei Miniere în special, unde lui Ionel Ilie i s-a comunicat că este un haos total.

Șeful CE Oltenia spune că tot mai mulți salariați s-au plâns că nu se muncește în unitățile miniere și că în Divizia Minieră este haos. Pentru a afla opinia șefilor de sucursale și de cariere, i-a convocat pe toți la discuții. "Mi se reproșează că în Divizia Minieră este haos. Vin oameni care lucrează la minerit și îmi spun că în Divizia Minieră este haos. Și eu le spun că acolo trebuie să îi reproșeze domnului director Antonie care este directorul diviziei respective. Spun oamenii că în cariere nimeni nu munceşte, că nimeni nu are răspundere, că totul se dărâmă", a declarat Ionel Ilie, directorul general al CE Oltenia.
Directorul general al CE Oltenia a mai spus că le-a cerut subalternilor din administraţie să respecte programul de lucru și că le-a cerut să transmită şi în unităţile miniere şi energetice punctul său de vedere. "Mi s-a reproşat că am conducere dictatorială, pentru că am impus la oameni să respecte programul de lucru. Le-am spus că indiferent cât stau director vreau să fie disciplină, ca la energie. Nu le cer decât să respecte programul de lucru. Să stea 8 ore pe zi la serviciu cum le impunem muncitorii din producţie", a mai spus managerul CE Oltenia.

Vizualizări: 6,299

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: