Iordache despre negocierile lui Romanescu cu ALDE: Nu este cazul să divulg eu!

Omul de afaceri Ion Iordache nu confirmă, dar nici nu infirmă faptul că ar fi fost cu primarul liberal din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, la liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu, pentru negocieri politice. Iordache a spus într-un interviu la Radio Infinit că nu este cazul să facă el dezvăluiri în acest sens. Acesta nu a negat însă că este interesat în continuare de un proiect politic în care să fie implicați mai mulți primari din Gorj.

Reporter: Ați fost la București cu Marcel Romanescu pentru a trece la ALDE?

Ion Iordache: Nu mă întrebați lucruri personale, că nu e cazul. Nu cred că este cazul să discutăm despre ce fac eu, pe unde mă plimb. Trebuia să îmi spuneți despre ce vreți să discutăm și dacă sunt de acord sau nu să discutăm despre un subiect.

Rep.: V-am întrebat pentru că circulă informații în acest sens și vrem să vedem dacă sunt reale sau nu.

I.I.: Nu vreau eu să vorbesc nimic în legătură cu aceste persoane. Întrebați pe fiecare în parte unde a fost, cu cine a fost. Dacă știu niște lucruri despre cineva, nu este cazul să divulg eu.

Rep.: Se aude că vreți să candidați la deputați de la ALDE, că vreți să o luați și pe primărița Cilibiu cu dvs.

I.I.: V-am zis, nu m-am gândit să intru în politică în momentul acesta. Ca orice om, am și eu planuri, proiecte, dar nu este momentul să discutăm despre ele.

Rep.: Care este ideea, să vină și Marcel Romanescu, și Ion Ciocea, să faceți acel partid al primarilor?

I.I.: V-am spus, deocamdată nu este cazul. Eu mi-aș dori ca orice om care are o inițiativă în sensul acesta să aibă cât mai mulți oameni puternici în jur. Nu este cazul deocamdată. Sunt discuții, am discutat despre niște oameni în anumite cercuri, dar nu este nimic concret. Eu personal aș vrea să intru într-un proiect serios.

Vizualizări: 1,244

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: