Iriza: Voi candida pentru şefia ALDE. Dian Popescu: Voi câştiga!

Senatorul Scarlat Iriza a decis să candideze pentru şefia ALDE Gorj, deşi în urmă cu aproximativ o lună spunea că nu-l interesează această funcţie. Iriza spune că s-a hotărât să-i ia locul lui Dian Popescu, supărat că liderul ALDE Gorj nu l-a susţinut pentru funcţia de ministru. Dian Popescu este convins că va câştiga alegerile, chiar dacă-l va avea contracandidat pe Scarlat Iriza.

Senatorul Scarlat Iriza s-a răzgândit: vrea funcţia lui Dian Popescu. Acesta spune că se impune o funcţie politică pentru un parlamentar. Iriza se bazează pe susţinerea colegilor din ALDE Gorj. „Voi candida pentru preşedinţia partidului. M-am hotărât în urmă cu două săptămâni, după ce mi-am dat seama că Dian Popescu nu m-a susţinut pentru funcţia de ministru. Atunci mi-am dat seama că dacă eşti senator sau deputat şi n-ai funcţie politică te pierzi ca o oaie într-o turmă mare. Dacă m-am hotărât să candidez înseamnă că mă bazez pe ceva, mă bazez pe membrii mei de partid”, a declarat Scarlat Iriza. Acesta spune că lui Dian Popescu trebuia să-i dea de gândit numărul de voturi obţinute la parlamentare. „Eu am luat 2000 de voturi peste Dian Popescu, iar asta ar fi trebuit să-i dea de gândit. Eu cred că sunt în stare să fac ca ALDE să devină a doua putere în Gorj. Nu vreau să-l atac pe Dian pentru că este prietenul meu, vom avea doar o luptă politică, cel care câştigă ăla va fi preşedinte şi mergem în continuare. ALDE este ultimul partid la care activez, este un partid serios, îmi plac conducători partidului, mă refer la cei de la centru, îmi place doctrina partidului”, a precizat Iriza.
La rândul său, Dian Popescu este convins că va câştiga alegerile pentru şefia ALDE Gorj. „E un lucru bun că există competiţie într-un partid, dar consider că mai întâi ar trebui să stabilim data alegerilor, iar apoi să vorbim de candidaturi. Eu îi urez succes domnului Iriza. Îi transmit, însă, că niciodată nu a fost nominalizată persoana dumnealui pentru un post de ministru. De asemenea, vreau să vă spun că voi câştiga alegerile pentru funcţia de preşedinte ALDE, cu sau fără Iriza contracandidat”, a declarat Dian Popescu.

Vizualizări: 1,056

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: