Îşi unesc destinele de Sfântul Valentin la Poarta Sărutului

Cinci cupluri de îndrăgostiţi îşi vor uni destinele la Poarta Sărutului de Sfântul Valentin, în data de 14 februarie. Începând de vineri, autorităţile din Târgu Jiu vor primi cereri şi de la cei care doresc să se căsătorească de Dragobete, sărbătoarea tradiţională a îndrăgostiţilor, care are loc în data 24 februarie.

Primarul din Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, va cununa și anul acesta cuplurile de îndrăgostiți care au decis să-și unească destinele de Sfântul Valentin, la Poarta Sărutului. Reprezentanţii primăriei spun că anul acesta au primit mai multe solicitări din alte judeţe. "Până în momentul de față, pentru Sfântul Valentin, avem deja 5 cupluri înscrise. Ca de obicei, tradiția s-a dus peste granițele județului. Avem un cuplu care vine de la Harghita, un cuplu care vine din județul Ialomița, un cuplu de la Petroșani și două cupluri care sunt din Târgu Jiu, respectiv din judeţul Gorj", a declarat Dan Laurențiu, directorul Direcției de Evidență a Persoanelor Târgu Jiu.

Ceremoniile vor avea loc duminică, 14 februarie, de la ora 12. Cuplurile  care se vor căsători la Poarta Sărutului vor trebui să plătească și o taxă la primărie, de 400 de lei. Cei care optează să se căsătorească în timpul săptămânii, la sala de ceremonii a primăriei, nu plătesc nimic. Autoritățile locale din Târgu Jiu au spus că nu mai primesc solicitări pentru Valentine's Day, însă cei care au ratat această ocazie mai au o posibilitate. Cei care doresc să-şi unească destinele după tradiţia românească pot să se căsătorească la Poarta Sărutului de Dragobete, în data de 24 februarie. Documentele pot fi depuse la primărie în perioada 12-15 februarie.

Vizualizări: 1,685

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: