Îşi vinde Lada din ’79 pe OLX. „Totul este original”

Un târgujian a scos la vânzare o bijuterie de maşină pe OLX. Şi nu pentru că ar fi ultimul model sau ar avea sute de cai putere. Din contră, vorbim despre o maşină rusească, fabricată în 1979, care de cinci ani a zăcut într-un garaj. Întreţinută extrem de frumos şi cu toate piesele originale pe ea, maşina a reuşit să întoarcă toate privirile, duminica trecută, în târgul auto.

Maşina a aparţinut unui proprietar din Târgu Jiu care de cinci ani nu o mai scosese din garaj. De curând însă, bijuteria pe patru roţi a ajuns în proprietatea lui Dorin, şi el tot din Târgu Jiu, care a pus-o la punct şi a şi scos-o la plimbare pe străzile din oraş. Este vorba despre o Lada rusească, fabricată în ’79 cu 65.000 kilometri reali la bord, spune actualul proprietar. „Totul este original. Piesele sunt originale pe maşină, nimic modificat, nichelele, absolut totul este original. Maşina n-a mai mers de vreo cinci ani, a stat într-un garaj, am schimbat ceva pe la ea, plăcuţe frână, bucşe, pivoţi, am făcut-o ca să meargă, asigurare, stare tehnică. Eu vreau fie să o trec pe numele meu, ori să o dau la un colecţionar. Încă nu sunt hotărât, am pus-o pe OLX să văd cam cât ar valora maşina”, a spus Dorin, actualul proprietar.

Bărbatul se gândeşte chiar să o închirieze la evenimente pentru că interiorul de piele este absolut superb. „Deja am un prieten care o să fie naş la o nuntă şi m-a rugat să-i dau maşina. Maşina este în Târgu Jiu. Tapiţeria interioară este toată din piele, este foarte întreţinută”, a spus Dorin, proprietarul maşinii de epocă. 

CONSUM

Aşa de început, Dorin a pus un preţ de 2.400 de euro şi spune că a avut deja şi primele oferte. Nu vrea să se grăbească însă. Preţul ar putea creşte având în vedere că vorbim de o maşină rusească care nu se găsea aşa uşor pe vremuri. „Este o maşină rusească. Ruşii le fabricau, pe vremea aceea se găseau foarte greu, doar cine avea relaţii putea să cumpere o maşină din aceasta. Ea trage mult pe spate, un consum real ar fi de opt la sută, nu este puţin”, povesteşte Dorin.

Vizualizări: 3,109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: