Jaf armat la barul fostului primar din Urdari

Jaf armat ieri-noapte la un local din comuna Plopşoru! Cel puţin asta susţin vânzătoarele localului care povestesc că doi tineri au furat încasările din ziua respectivă după ce le-a ameninţat cu un pistol. Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili dacă cele sesizate sunt reale. Prejudiciul se ridică la circa 600 de lei. Se pare că barul este al lui Aristică Leucă, fostul primar din Urdari, care a refuzat să comenteze situaţia.

Jaful a fost dat la un restaurant din satul Olari, comuna Plopşoru, la miezul nopţii. Cele două angajate de 32, respectiv 34 de ani le-au povestit oamenilor legii că doi tineri înarmaţi cu un pistol au intrat în restaurant şi le-a ameninţat că le omoară dacă nu le spun unde sunt banii. Neştiind dacă pistolul este sau nu unul adevărat tinerele au dat celor doi borseta cu bani. „Când am intrat în tură am aflat ce s-a întâmplat, mi-au povestit colegele că doi tineri le-au ameninţat cu un pistol şi le-a furat banii şi mai multe pachete de ţigări. Nu ştiu nici ele dacă pistolul era adevărat, nu au îndrăznit să se ridice de pe scaun de teamă să nu cumva să li se întâmple ceva rău“, a povestit Irina Cocoreanu, colega celor două vânzătoare.  

Imediat după ce hoţii au părăsit localul, tinerele au alertat poliţia. Oamenii legii nu exclud nici varianta ca cele două tinere să fi inventat jaful însă vor afla adevărul abia la finalizarea anchetei. „A fost deschisă o anchetă în acest caz, nu am dat de urma presupuşilor hoţi continuăm cercetările pentru a stabili exact ce s-a întâmplat, unde au dispărut banii şi ţigările“, a precizat Daniel Tică, purtător de cuvânt al inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Gorj.

Vizualizări: 251

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: