Jessica (Vocea României Junior): Sper ca Andra să fie mândră de mine!

Vocea României Junior, noul show de talente de la Pro TV, a debutat duminică seara cu târgujianca Jessica Lăzărescu. Eleva de 12 ani a reușit să întoarcă toate cele trei scaune ale juraților. Dintre Andra, Inna și Moga, concurenta a ales-o pe Andra. Tânara de doar 12 ani este elevă la Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu” și este îndrumată în muzică de profesorul Laurențiu Pănoiu.

 Jessica Lăzărescu a povestit cu mari emoţii prin ce a trecut în seara spectacolului. Mărturiseşte că a avut emoţii şi că a muncit mult până să ajungă la audiţiile pe nevăzute. „Am dat tot ce am putut pentru a convinge juraţii că merit să fiu unul dintre copiii pe care Vocea îi face mari. Mă bucur enorm că am trecut de cele patru preselecţii până să ajung aici, în etapa audițiilor pe nevăzute. Mi s-a părut extraordinar să îți dea cineva șansa de a cânta pe o scenă atât de importantă, în fața a trei jurați de un așa calibru, în fața a milioane de oameni”, a spus Jessica Lăzărescu, concurentă Vocea României Junior.

Despre momentul în care a întors cele trei scaune ale juraților Andra, Inna și Moga, spune că a fost copleșitor și că a ştiut dinainte pe mâna cui să meargă. „Am ales să merg în echipa Andrei pentru că ea este idolul meu, îmi place ca om și ca artistă, iar vorbele sale mi-au dat încredere că locul meu este acolo. Mă bucur că am creat un moment impresionant și sper ca și în continuare să am forța și sensibilitatea de a trece de etapele ce vor urma. Sper ca Andra să fie mândră că m-a ales să fiu prima în echipa ei”, a mai spus Jessica Lăzărescu.

Piesa cu care Jessica a întors toate cele trei scaune nu este una ușoară. Este o piesă în limba albaneză și a fost cântată pe scena Eurovisionului din 2012. ”Momentul meu a fost unul încărcat de emoție, eram copleșită, însă după câteva clipe am intrat pe scenă și am cântat în așa fel încât toți jurații au întors scaunele. Am fost impresionată și din nou copleșită, de data aceasta din cauza vorbelor frumoase spuse de jurați, de dorința fiecăruia dintre ei de a mă lua în echipă”, a spus tânăra interpretă.

 Niciun concurs fără premii

Mama Jessicăi povestește despre fată că este ambițioasă și că nu a fost vreun concurs-festival de la care să nu se întoarcă cu premii. ”Ne-am dus la preselecţii pe nepregătite, a plecat de la școală, fără să fi avut ceva pregătit în mod deosebit, ea tocmai ce învăţase piesa, a mai cântat și altceva în engleză și în română și ne-au spus că ar fi foarte bine dacă am face un efort să venim cu ea la preselecţiile zonale, la Timișoara. Și ne-am dus la Timișoara. Acolo a trecut de două perechi de jurați și am mers mai departe, la București. A fost un drum foarte lung la care au participat și alți copii de aici de la Târgu Jiu. Jessica a luat și în anul 2016 Marele Premiu la Festivalul ”Coloana Infinitului”. Pe unde am mers, peste tot a luat trofeul”, a mărturisit mama Jessicăi. 

Vizualizări: 1,910

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: