Jianu aşteaptă răspunsul lui Burlan

Dorina Jianu i-a cerut oficial lui Daniel Burlan s-o reangajeze în funcţia de director financiar-contabil al Societăţii Naţionale a Lignitului Oltenia. Fosta directoare a depus în acest sens şi certificatul de grefă obţinut de la Tribunalul Gorj, o instanţă de aici dispunând reangajarea acesteia. Sentinţa nu este definitivă, dar este executorie. Burlan spunând că procesul va continua la Curtea de Apel Craiova, unde speră să obţină câştig de cauza.

Dorina Jianu a fost director la SNLO între 15 decembrie 2007 şi 15 ianuarie 2008, fiind promovată în funcţie în perioada în care în structura de conducere a unităţii se afla liberalul Dan Ilie Morega, cu care a colaborat până atunci la firmele acestuia. Noul Consiliu de Administraţie al SNLO a îndepărtat-o pe aceasta din funcţie, oferindu-i postul de consilier juridic, Jianu nelucrând însă acolo, motiv pentru care, ulterior, i-a fost desfăcut contractul de muncă definitiv, decizie pe care, de asemenea, a contestat-o în instanţă.

Daniel Burlan spune că nu ştie dacă Jianu poate să lucreze acum ca director financiar contabil pentru că postul respectiv nu se mai regăseşte în organigrama unităţii. El spune că analizează situaţia creată şi în următoarele zile va lua o decizie în privinţa Dorinei Jianu.

Vizualizări: 96

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: