Jovana Vukovic a plecat cu două trofee de la Târgu Jiu

Turneul internaţional de tenis de câmp adresat copiilor de până la 12 ani, “Trofeul Municipiului Targu Jiu”, ediţia I, s-a încheiat sâmbătă, 1 septembrie, când s-au disputat finalele la simplu, fete si băieţi.

Câştigătorii trofeului sunt Jovana Vukovic, din Serbia, care s-a impus in fata româncei  Ramona Eva Chivu, cu 6-1 6-3, si Stefan Palosi, care l-a invins pe Gabriel Liahovici cu 6-0 6-2.

La dublu, meciurile au fost castigate de Selma Cadar si Jovana Vukovici, care le-au invins pe Sabina Dadaciu si Andreea Velcea cu 6-2 6-4, iar la baieti trofeul a fost castigat de perechea Theodor Foia – Laurentiu Mandocescu, care a invins cu 6-2 6-3 cuplul Alexander Gima – Alexander Simion.

La festivitatea de premiere a fost prezenta presedintele Federatiei Romane de Tenis, Ruxandra Dragomir, si consilierul FRT, Florenta Mihai. In conferinta de presa sustinuta la Baza Sportiva a Asociatiei Tenistar din Targu Jiu, prededintele FRT a declarat ca baza care a gazduit competitia este una dintre cele mai bune din tara, atat ca dotari, cat si ca organizare, si este increzatoare ca se pot organiza competitii de anvergura mult mai mare decat cea de anul acesta.

Turneul international de tenis de camp adresat copiilor de pana la 12 ani, “Trofeul Municipiului Targu Jiu”, este o competitie inscrisa in calendarul competitional al Federatiei Romane de Tenis si in calendarul international Tennis Europe Junior, la care au participat anul acesta, peste 50 de sportivi cu varsta de pana la 12 ani, atat din tara cat si din Republica Moldova, Serbia, Australia si Franta.

Organizatorul turneului, Asociatia Sportiva Tenistar, spera ca aceasta competitie internationala, organizata cu sprijinul Primariei Tg.Jiu, dar si al altor sponsori si parteneri locali, sa devina o traditie pentru orasul nostru, iar Federatia Romana de tenis si Tennis Europe si-au anuntat sprijinul total pentru aceasta initiativa.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: