Judecat pentru că și-a înjunghiat soția

Bărbatul din Buduhala care în urmă cu aproape o lună a fost la un pas de a-și trimite soția pe lumea cealaltă va trebui să dea socoteală acum pentru faptele sale, procurorii finalizând cercetările în dosarul său și trimițându-l în judecată sub acuzația de tentativă de omor.

Bebe Mladin a băut aproape un litru de țuică înainte de a-și lovi soția cu un cuțit cu o lamă de circa 20 cm. Femeia stătea pe pat în momentul în care cel care o mai bătuse de nenumărate ori și înainte a venit spre ea cu intenția vădită de a lovi cu cuțitul, înjunghiind-o fără nicio remușcare. Acum el riscă ani buni de închisoare, dosarul său ajungând pe masa unui judecător de cameră preliminară din cadrul Tribunalului Gorj.

Pentru tentativă de omor vor fi judecați și câțiva tineri implicați în urmă cu aproape un an într-un scandal în care un alt tânăr a fost jucat în picioare de agresorii săi, aceștia fiind acum trimiși în judecată, printre inculpați aflându-se și un minor. Majorii sunt Vasilică Marian Purice, Ovidiu Petre Cornea și Dan Marian Draica, lor reținându-li-se și circumstanțele agravante ale faptelor de care sunt acuzați. „Din probatoriul administrat de procuror în cursul urmăririi penale a rezultat că în seara zilei de 24 septembrie 2013, pe fondul unui conflict avut cu partea vătămată F.I.A., cei patru inculpaţi au aplicat acesteia mai multe lovituri cu picioarele în zone vitale, respectiv zona toracică şi abdominală, producându-i leziuni traumatice grave (fractură apofiză spinoasă  vertebre cervicale C3 şi C4, fractură C8 hemitorace stâng, ruptură de splină în 2 timpi), ce au necesitat pentru vindecare 25-30 de zile de îngrijiri medicale şi care au pus în primejdie viaţa”, arată procurorii. Rechizitoriul împreună cu dosarul de urmărire penală a fost înaintat judecătorului de cameră preliminară din cadrul Tribunalului Gorj, precizează Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.

Vizualizări: 182

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: