Juniorii E de la CSM Târgu Jiu 2 au intrat în vacanţă

Competițiile pentru cei mai mici fotbaliști se vor încheia pe perioada de iarnă, primii intrând în vacanță Juniorii E. Copiii pregătiţi de Florin Popete şi Adi Popescu la CSM Târgu Jiu au disputat vineri ultimul meci din acest tur de campionat.

În cadrul etapei a-13-a din campionatul judeţean rezervat juniorilor E, CSM Târgu Jiu 2 a pierdut în faţa celor de la Luceafărul Târgu Jiu. Meciul disputat pe terenul sintetic din Complexul Sportiv Municipal a fost ultima confruntare oficială din acest an pentru micii fotbaliști antrenați de Florin Popete şi Adi Popescu.

Florin Popete şi-a felicitat elevii pentru implicarea în această primă parte a campionatului chiar dacă au pierdut acest ultim meci. ”Așa cum anticipam am avut un meci greu. Am întâlnit o echipă bună, cu jucători valoroși, care ne-a dominat cam la toate capitolele. Noi am încercat să ne ridicăm la nivelul lor, dar din păcate, o uşoară lipsă de atitudine în teren s-a văzut în economia finală a meciului, lucru care s-a resimţit şi pe tabela de marcaj. Cu toate acestea, pentru că mulţi dintre aceşti copii sunt la primul lor campionat, merită felicitaţi pentru efortul pe care l-au depus în această primă fază a campionatului. Copiii vor avea sprijinul nostru în continuare, pentru că noi vom continua să lucrăm cu ei. Chiar dacă a fost ultima etapă vom mai face câteva antrenamente. Le mulţumim tuturor celor implicaţi în acest proiect fotbalistic juvenil”, a precizat antrenorul pentru csmtargujiu.ro.

Pentru CSM Târgu Jiu a marcat în această partidă Darius Iordache. Campionatul de Juniori E se va relua, cel mai probabil, în luna februarie a anului viitor.

CSM Târgu Jiu 2, Juniori E Grupa 2012-2013: Dragoş Bunea, Ianis Cocheci, Ioan Dănău, Darius Iordache, Fabian Dănescu, Eduard Belgiu, Patrick Ularu, David Buzuloiu, Alexandru Militaru, Alex Găman, Gill Balint, Edy Ciobescu, Flavius Ceaușu, Eduard Zlate. Antrenori: Florin Popete şi Adrian Popescu.

Vizualizări: 296

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: