Khraibani nu poate reveni în fruntea spitalului Motru. Cine spune asta!

 Camelia Khraibani nu mai poate fi manager al Spitalului Municipal din Motru. Asta a comunicat Prefectura Gorj conducerii unității spitalicești, care a cerut un punct de vedere în acest sens. Cei de la Prefectură vorbesc în acest caz de două omisiuni ale primăriei.

 Camelia Khraibani mai avea de efectuat aproape un an din mandatul de manager la Spitalul Municipal Motru în 2012, atunci când a fost aleasă în funcția de deputat. Pentru că aceasta a optat atunci să meargă în Parlament, lucru pe care l-a comunicat autorităților locale din Motru, primăria trebuia să facă niște demersuri la acea vreme, lucru ce nu s-a întâmplat. Drept urmare, Khraibani nu mai poate reveni în funcția de manager al spitalului, spun reprezentanții Prefecturii Gorj. "Am concluzionat că la momentul când doamna Khraibani a fost aleasă ca deputat ar fi fost necesară suspendarea dumneaei pe postul de medic, prin dispoziția primarului, fapt care nu s-a întâmplat. Și, de asemenea, încetarea de drept a contractului de management, ca urmare a intervenirii unei stări de incompatibilitate între calitatea de deputat și cea de manager, având în vedere opţiunea dumneaei de a rămâne deputat", a declarat Liviu Diaconescu, șeful Serviciului Verificarea Legalității Actelor din Prefectura Gorj.

Camelia Khraibani se poate adresa instanței de judecată în situația în care o nemulţumeşte decizia Prefecturii Gorj. De altfel, fostul de deputat a spus deja că va înainta un astfel de proces. Camelia Khraibani nu mai poate fi manager deocamdată, dar poate reveni ca medic în cadrul spitalului, au mai spus reprezentanţii Prefecturii Gorj. Medicul ginecolog și-a reluat activitatea încă de la începutul acestui an. Consiliul de Administraţie al spitalului se va întruni joi, 9 februarie, pentru a lua act de punctul de vedere al Prefecturii Gorj și pentru a lua o decizie în privința scoaterii la concurs a postului de manager al spitalului. Momentan, la cârmele unităţii spitalicelti se află Alin Efrim, directorul medical al spitalului.  

Vizualizări: 4,446

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: