L-am visat pe Soroș

De obicei visez foste sau viitoare, dar nu și în prag de alegeri. În prag de alegeri, subconștientul îmi intră singur, de capul lui, pe modul de campanie, așa că visez politicieni. Dar noaptea trecută s-a întâmplat ceva ciudat. N-am mai visat politicieni români și nici măcar străini. Am visat un monstru (dacă e să mă iau după campania PSD-ului): l-am visat pe Soroș. Vinovat s-ar putea să fie chiar mândrul român Victor Ponta, care a postat recent pe contul său odios de Facebook un afiș ironic care parodiază campania USR și în care chipul lui Soroș apare pe fundalul mesajului: ”În sfârșit, ai cu cine: Uniunea Soroș România”.
În vis, Soroș îmi dădea bani. Din păcate, se întâmplă doar în vis, că altfel (am mai spus-o) nu m-a căutat nemernicul deloc să mă răsplătească pentru pozițiile valabile pe care le-am avut, de-a lungul timpului. Îmi dădea bani, deci, și-mi spunea așa: ”dragă Andrei, ia ăștia zece mii de euro și te rog eu să nu spui despre toate relele pe care le-am făcut eu în România”. Io zic: ”Avaaaai, dar se poate, Georgică, păi ce rele ai făcut tu?!”. Și atunci țin’te, frățioare, că s-a apucat să-mi înșire toate mârșăviile pe care le-a săvârșit, fără ca eu să am habar. Atenție, însă! Confesiunea lui Soroș vă poate afecta emoțional.
Zise Soroș în vis: ”Păi, în primul rând, am menținut în țară un sistem corupt până la măduvă, atât de corupt încât este imposibil de schimbat, pentru că încrengăturile corupției îi afectează pe toți. În al doilea rând, nu i-am lăsat pe oameni să meargă la vot. M-am împotrivit fizic, atunci când a fost nevoie. Altfel, de ce credeți că jumătate dintre români nu ar face acest exercițiu firesc, deși aproape toți se plâng de situația țării? Autostrăzile? Care autostrăzi? Exact! Tot opera mea. Îmi place când mor români, așa că-i oblig în continuare să-și traverseze munții pe drumuri virajate și foarte periculoase, unde pasiunea lor pentru mașini rapide (pe care tot eu le-am sădit-o în subconștient) îi face victime aproape sigure. Am menținut satele României la un nivel de ev mediu în ceea ce privește educația și cultura civică, le-am dat alcool ca să uite de probleme și de copii, m-am asigurat ca acești copii să fie ori maltratați, ori orfani în niște orfelinate unde sunt maltratați și mai rău. Pentru că refuz să le acord acestor copii șansa la o familie normală, că doar gheii ăia știi și tu Andrei că nu sunt o familie normală și că mai bine sunt violați și bătuți în orfelinate decât să ajungă într-un cuib de poponari. Să nu uit, am furat mult de la statul român, miliarde, prin contracte cu dedicație, bașca prin comisioane la negru. Și, desigur, tot eu am fraudat alegerile la referendum, în Teleorman mai ales, unde m-am implicat activ.”
Așa deci! D-ăsta îmi era, nemernicul! Și eu care trăiam cu impresia că toate astea le-a făcut PSD-ul și acum tot PSD-ul încearcă să-mi distragă atenția de la adevăratele probleme, dând vina pe Soroș pentru orice. Dar acum știu!

Vizualizări: 503

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vocile schimbării:

Citește și: