La Aninoasa, clasa zero e în același spațiu cu I-IV

Singurul microbuz din localitate parcurge zilnic 180-200 de kilometri şi tot nu acoperă toate necesităţile. Dacă cumva se strică maşina, elevii de clasele 1-4 sunt nevoiţi să parcurgă 12-14 kilometri pentru  a ajunge la şcoală. Iarna e cel mai greu. Primarul Ilie Petroi ne-a spus mai multe.

“Sunt situații când apar probleme la microbuz, având în vedere și starea drumurilor. Când au fost copiii în vacanță l-am dus la service, dar sunt situații când acesta este defect și copiii merg pe jos. Mi-a promis domnul inspector că va solicita un microbuz pentru Aninoasa”, a declarat primarul Ilie Petroi.

La Aninoasa este o problemă și cu clasa zero, nu există spațiu în care să fie amenajată. Aşa că, cel mai probabil va funcţiona simultan cu clasele 1-4.

”Cu clasa zero este o problemă cu spațiul. Va funcționa paralel cu clasele primare. Copiii care vin de la grădiniță, care vor să se joace, stau în același loc cu elevi mari, care sunt atenți la învățători. Asta se întâmplă pentru că nu s-au alocat fonduri pentru infrastructură”.

Mirela MOTREANU

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: