Lădaru acuză PSD Gorj de „comportament mafiot”

Consilierul municipal Eduard Lădaru acuză PSD Gorj de „comportament mafiot” după ce social-democraţii gorjeni i-au cerut liderului ALDE, Dian Popescu, să se dezică public de acţiunile sale. Lădaru dezaprobă astfel de declaraţii şi spune că va continua să aibă poziţii tranşate în Consiliul Local Târgu Jiu atunci când „nu se respectă legea şi cetăţenii”.

Reporter: Cei de la PSD nu aprobă comportamentul dvs. din Consiliul Local. Cum vedeţi acest lucru?

Eduard Lădaru: Cei de la PSD se comportă puţin copilăresc, pentru că este total stupid să ieşi cu o asemenea solicitare la nivel public, ca un alt partid să ia măsuri cu privire la membrii săi pentru că au avut anumite intervenţii în Consiliul Local. Vreau să le transmit celor de la PSD că cei de la ALDE înţeleg să respecte partenerii de alianţă atâta timp cât sunt respectate legea şi cetăţenii. Dacă în Consiliul Local se încalcă legea, aşa cum se face de foarte multe ori, nu pot să fiu de acord cu acest lucru. Dacă în Consiliul Local, PSD nu respectă cetăţenii, eu nu pot să fiu de acord şi voi interveni de fiecare dată.

Rep.: Spun că aveţi un comportament care nu vă onorează...

E.L: Ba mă onorează, nu stabilesc ei ceea ce mă onorează pe mine. Cetăţenii stabilesc ce mă onorează şi ce nu mă onorează, la vot.

Rep.: Cum catalogaţi aceste declaraţii?

E.L: Modalitatea aceasta de intervenţie, de imixtiune, de a da comandă unui alt partid sau de a sugera anumite decizii pe care să le ia un alt partid, ţine de filmele acelea cu mafioţi, de organizaţiile cu mafioţi. Nu se poate să vii să ceri unui partid să ia măsuri cu un membru de partid, ci doar cu membrii tăi de partid. Cum ar fi să dăm noi comunicat de presă să solicităm PSD să ia măsuri faţă de Cârciumaru pentru că în mandatul lui de 16 ani ne-a lăsat cu câinii şi cu caii care mişună pe străzi. Cum ar fi să cerem PSD să se dezică de Florin Cârciumaru?!

Rep.: Ce o să facă Dian Popescu, o să se dezică de dvs?

E.L: Nu, n-are cum să facă acest lucru, pentru că în ALDE am făcut politica ALDE, am reprezentat interesul ALDE şi de fiecare dată am solicitat respectarea legii, deci nu se va dezice, sub nicio formă, Dian Popescu de mine. Probabil negociază anumite lucruri acolo şi probabil că au făcut şi o hârtie pe care să o trimită la Bucureşti.

Rep.: V-au reclamat la Tăriceanu?

E.L: Nu ştiu ce or fi făcut, dar, repet, acesta este un comportament fie copilăresc, fie este un comportament demn de cartelurile mafiote.

Vizualizări: 1,281

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: