Lecții gratuite de schi pentru copii

Copiii cu vârstele cuprinse între 4 şi 14 ani, care vor urca duminică în staţiunea Parâng, se vor putea bucura de lecţii gratuite de schi şi snowboard, dar şi de un carnaval şi karaoke, cu prilejul "Zilei Mondiale a Zăpezii", a informat, joi, Centrul Naţional de Informare Turistică (CNIT) Petroşani.

În staţiune s-a aşternut un strat proaspăt de zăpadă de peste 60 de centimetri, pentru zilele următoare fiind prognozate şi alte ninsori. Pe pârtiile din domeniul schiabil, zăpada este bătătorită cu ratracul, iar instalaţiile de transport pe cablu sunt funcţionale, cu excepţia pârtiei A.

"Avem zăpadă din belşug, ninge ca-n poveşti, pârtiile se pregătesc şi se pun la punct şi ultimele detalii pentru un week-end perfect în staţiunea turistică Parâng. Sfârşitul de săptămână aduce un eveniment în premieră pentru staţiunea turistică din Petroşani, în centrul atenţiei fiind 'piticii'. Pentru copii sunt pregătite şi alte surprize, un carnaval şi karaoke", au precizat reprezentanţii CNIT Petroşani.

Evenimentul este organizat de Şcoala de Schi Parâng şi susţinut de Primăria municipiului Petroşani.

Accesul turiştilor în staţiunea Parâng se face cu două telescaune, din Petroşani, la staţia de plecare din zona Cabanei Rusu fiind disponibile gratuit 300 de locuri de parcare.

Vizualizări: 1,396

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: