Lemnaru promite parcări „aeriene“

Candidatul PRM la Primăria Tg-Jiu nu pierde nicio ocazie de a da cu băţu-n baltă. Ieri a fost o nouă zi în care Lemnaru a uimit jurnaliştii cu proiectele sale. Cel mai tare: realizarea de parcări aeriene. Deci, oameni buni, până va fi Lemnaru primar, strângeţi bani să vă cumpăraţi avioane.

Candidatul PRM la Primăria Tg-Jiu Constantin Lemnaru este optimist şi crede că orice candidat, atunci când se înscrie în cursă,  se crede învingător. Modul de exprimare şi cacofonia nu ne-au prea convins. Iată discursul candidatului: ”Toată lumea care candidează nu există cineva care să nu candideze să zicCĂ CĂ este învingător. Deci, să nu câştige”, a spus Lemnaru. Candidatul PRM la primăria Tg-Jiu  a ţinut însă să amintească jurnaliştilor că, în perioada în care a fost consilier municipal s-a opus în mai multe rânduri să se realizeze unele proiecte printre care şi cel privind mărirea tarifelor la apă. ”Ştiţi bine că în 2008 a vrut să scumpească apa. Atunci, io am sărit ca ars şi mai mulţi consilieri şi nu au putut mări preţul la apă.”, a precizat Lemnaru.

Avioane, ard în soare argintii....

Candidatul PRM a ţinut să convingă că a avut multe intervenţii şi în Consiliul Local al municipiului Tg-Jiu, în ciuda scandalurilor cu un alt consilier municipal, rămas şi el fără mandat, Emanoil Popescu. ”Am avut şi foarte multe intervenţii. Că doar se ştie clar. Chiar dacă mai făceam băşcălie cu Milu Popescu ( n.r. Emanoil Popescu, fost consilier municipal din partea PC ). dar nu e chiar aşa. Chiar aşa de cum s-a spus. Îi dădeam peste bot. Că el tot timpul voia să meargă cum vrea el. Ce să ...”, a spus Lemnaru.

Şi, pentru că ştie să le dea peste bot, adversarilor iată că Lemnaru are şi un proiect cu care chiar a închis gura contracandidaţilor săi. ”Trebuie să facem parcări. Ar fi bine şi de nişte parcări AERIENE”, a conchis apoteotic Lemnaru. (n.r. Citatele sunt întocmai).

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: