Liberalul Drăguşin, dorit administrator public. Romanescu: Ar fi un câştig!

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu, şi l-ar dori administrator public pe liberalul Virgil Drăguşin. Afirmaţia a fost făcută în cadrul unei emisiuni tv în care primarul a fost întrebat pe cine ar prefera pentru acest post, pe Luis Popa sau Viorel Caragea. Romanescu a spus că l-ar vrea pe Virgil Drăguşin. Postul va putea fi însă ocupat doar prin concurs.

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a explicat miercuri de ce a rostit numele liberalului Virgil Drăguşin pentru funcţia de administrator public. „Am spus că este una dintre persoanele pe care eu le-aş agrea în condiţiile în care ar participa la un astfel de concurs, pentru că discutăm de un concurs, nu de alegerea unui administrator de către primar. Virgil este un profesionist în tot ceea ce a făcut până acum şi este clar că, în condiţiile în care s-ar scoate la concurs acest post şi ar dori să vină, pentru că n-am avut nicio discuţie cu dânsul, ar fi un câştig pentru Primăria municipiului Târgu Jiu”, a declarat primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Contactat telefonic, liberalul Virgil Drăguşin a spus că pentru a participa la concurs trebuie mai întâi să existe o hotărâre de Consiliu Local. „Nu putem discuta despre un concurs dacă nu ştim dacă se desfăşoară sau în ce condiţii se desfăşoară. Pot să fie condiţii pe care eu nu le îndeplinesc. Nu cred că este un lucru care nu poate fi dus la îndeplinire, dar să vedem întâi condiţiile”, a spus Virgil Drăguşin.

Întrebat de ce crede că primarul Romanescu l-a nominalizat pe el, Drăguşin a spus că „probabil se bazează pe experienţa mea din administraţie, pe colaborarea bună pe care am avut-o”. Liberalul Virgil Drăguşin a ocupat în perioada septembrie 2013-iunie 2014 postul de subprefect, iar în prezent este consilier în cadrul Direcţiei Judeţene pentru Agricultură Gorj.

Vizualizări: 882

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: