Liberalul Moşoiu nu revine la primăria Drăguțești

Vasile Moșoiu, fostul primar din Drăguțești, a pierdut în primă instanță procesul prin care voia să suspende ordinul de încetare a mandatului, emis de Prefectura Gorj. Moșoiu a declarat la Radio Infinit că decizia instanței nu i-a făcut nici bine, nici rău, doar i-a dat lui ocazia să facă recurs.

Fostul primar din Drăguțești, Vasile Moșoiu, a avut luni termen în procesul în care se judecă cu Prefectura Gorj. Moșoiu a înregistrat un prim eșec în încercarea de a reveni în fruntea primăriei, însă acesta spune că nu s-a descurajat și că va face recurs. ”Rămâne să fac recurs. N-am pierdut nimic pentru că și în cazul în care câștigam eu, mă contesta Prefectura, iar dacă soluția este nefavorabilă, voi face eu recurs. O să aștept soluția definitivă. Cert este că până nu se dă o soluție definitivă în cazul meu și al primarului din Vladimir nu se pot face alegeri. Cel mai probabil vor fi anul viitor”, a spus fostul primar Moșoiu, al cărui mandat a fost încetat la puţin timp după ce a fost ales, din cauza unei condamnări din trecut.

Fostul primar pare să nu tânjească după o soluție în favoarea lui pentru că, spune el, nu ar mai avea timp să se ocupe de propriile-i afaceri. ”Dacă voi câștiga procesul este bine, dacă nu-l voi câștiga este și mai bine. Și mai bine pentru că mă ocup și eu de afacerile mele. În cei opt ani cât am stat la primărie m-am ocupat mai mult de comunitatea locală și afacerile personale și ale familiei le-am lăsat pe locul doi”, a  spus Vasile Moșoiu.

Liberalul mai dă de înțeles că mai bine ar candida peste patru ani la primăria Drăguțești, ca să vadă și el dacă actualul primar își respectă promisiunile din campanie. ”Sincer să fiu, de asta nici nu-mi doresc să revin în mandatul acesta, ca să văd și eu promisiunile electorale care s-au făcut de contracandidații mei, dacă reușesc să finalizeze ceva și să inițieze și alte proiecte”, a mai spus Vasile Moșoiu, fostul primar din Drăguțești.

Procesul lui Moșoiu cu Instituția Prefectului Gorj se mută acum la Curtea de Apel Craiova.  

Vizualizări: 889

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: