Licitaţia pentru DJ 675, câştigată de două firme

Consiliul Judeţean Gorj a desemnat, ieri, câştigătorul ultimei licitaţii pentru reabilitarea drumului judeţean ce face legătura între Târgu Cărbuneşti- Ţicleni- Peşteana Jiu.  În cazul în care procedura nu va mai fi contestată, contractul cu o valoare de peste 4 milioane de euro urmează să fie atribuit Asocierii SC DOMARCONS SRL (Craiova)- SC STAICONS COMPANY SRL (Băile Herculane).

DOMARCONS SA, reprezentant al Asocierii SC DOMARCONS SRL- SC STAICONS COMPANY SRL, a câştigat licitaţia pentru reabilitarea drumului judeţean ce face legătura între Târgu Cărbuneşti-Ţicleni- Peşteana Jiu la preţul de 19.599.000 mii lei. Preşedintele Consiliului Judeţean spune că cele două societăţi au mai executat lucrări de modernizare a drumurilor din Gorj. “Cele două firme care au câştigat licitaţia au mai executat lucrări în Gorj. Firma STAICONS COMPANY a reabilitat drumul de la Teleşti la Câlnic, iar firma DOMARCONS a modernizat tronsonul Târgu Jiu-Slobozia”, a declarat Ion Călinoiu. Pe lângă DOMARCONS SA, lucrările de reabilitare a DJ 675 au prezentat interes şi pentru VICEXPERT SRL, Întreprinderea de Drumuri şi Poduri Gorj SA, Euroconstruct SRL, PORR BAU GmbH, Confort SA., AS TRANS SRL, Secol România SRL. În următoarele cinci zile, firmele participante la licitaţia electronică au posibilitatea de a contesta procedura. “În cazul în care nu vor fi depuse contestaţii în următoarele cinci zile, urmează să emitem ordinul de începere a lucrărilor în condiţiile în care condiţiile climaterice vor permite acest lucru”, a mai precizat Ion Călinoiu.     

CONTESTAŢII:

DOMARCONS SA a câştigat licitaţia, după a fost respinsă oferta firmei clasate pe primul loc. Este vorba despre VICEXPERT SRL ( Vâlcea), a cărei ofertă de 2.254.854, 62 mii lei nu a fost acceptată preţul fiind extrem de mic. De menţionat că firma din Vâlcea a contestat prima licitaţie câştigată de SC Coremi Inter SA pe motivul că suma de 18,6 milioane de lei oferită de societatea lui Nicu Sarcină nu justifica volumul lucrărilor.

CONTRACT

Valoare contractului este de peste 4 milioane de euro. Proiectul presupune modernizarea a 24 km de drum judeţean, construirea a şapte podeţe noi şi reabilitarea a 55 de podeţe şi a 10 poduri.

Vizualizări: 175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: