Lider PSD despre Ponta: L-am avut pe dracu’ preşedinte!

Reacţie dură a secretarului general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, faţă de fostul premier Victor Ponta, care s-a poziţionat acum de partea lui Mihai Tudose, iar în trecut l-a susţinut până la capăt pe Sorin Grindeanu.

Ştefănescu, despre care Ponta nu are deloc o părere bună, vorbeşte despre deputatul de Gorj ca despre „dracu”. Într-o declaraţie făcută la DC News acesta a spus că Grindeanu ar fi fost şi azi în funcţie dacă „dracu” nu îşi băga coada. „Şi astăzi cred că Grindeanu s-ar fi potolit dacă nu îşi băga dracu’ coada, dracul fiind Victor Ponta. L-am avut pe dracu’ preşedinte de partid şi am aflat cât de dracu a fost când a ieşit Sebastian Ghiţă să ne spună despre întâlnirile din vie şi din casele conspirative”, afirmă secretarul general adjunct al PSD.

Codrin Ştefănescu susţine că partidul era unit şi îl susţinea pe Grindeanu dacă acesta nu ar fi făcut front comun cu Ponta. Declaraţiile sunt făcute în contextul în care în PSD se vorbeşte din nou despre o tabără a lui Liviu Dragnea, care l-ar susţine drept candidat la Preşedinţia României pentru anul viitor, şi o alta care l-ar vrea pe Mihai Tudose în fruntea partidului, deşi premierul actual a declarat că nu doreşte aşa ceva. În aceste condiţii, Codrin Ştefănescu recunoaşte că social-democraţii erau mai uniţi în trecut şi încearcă şi acum acelaşi lucru, deşi „dracu” pare să nu îi lase în pace. „Pe urmă am aflat de la Elena Udrea cum dracu şi cu socru-su, împreună cu reprezentanţii statului paralel făceau listele de arestări pentru colegii mei din PSD. Am aflat lucruri îngrozitoare. A fost demonstraţia suplimentară cum şi-a băgat dracu' coada cu Grindeanu. I-a spus lui Grindeanu lasă că îl facem noi şi pe Dragnea şi pe Ştefănescu şi pe Bădălău şi pe tot partidul. Punem noi nişte miniştri cum vrem noi, punem stăpânire pe Guvern, batem în cuie uşile şi ferestrele. Eram uniţi atunci", a mai menţionat secretarul general adjunct al PSD.

Vizualizări: 957

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: