Liderul Cartel Alfa Gorj, apel către parlamentari

Alin Munteanu, liderul Cartel Alfa Gorj, cere factorilor decidenţi de la nivelul judeţului Gorj, cu precădere parlamentarilor, să facă demersuri urgente în vederea aprobării unor hotărâri de guvern pentru exproprieri de utilitate publică.

Sindicalistul s-a arătat îngrijorat de lipsa fronturilor de lucru la carierele din zona Olteniei. „Uniunea Sindical Teritorială «Cartel Alfa» Gorj îşi arată îngrijorarea faţă de lipsa fronturilor de lucru din carierele miniere ale CE Oltenia, dar şi a lipsei măsurilor necesare funcţionării în condiţii optime a carierelor de lignit din zona Olteniei, solicitând tuturor factorilor decizionali la nivel de judeţ să se implice pentru rezolvarea problemelor în regim de urgenţă, încât în viitorul apropiat să nu fie puse în pericol mii de locuri de muncă din zona judeţului Gorj”, a transmis Alin Munteanu, preşedintele Cartel Alfa Gorj.

Cele mai mari probleme cu asigurarea fronturilor de lucru sunt la carierele Roşia şi Tismana, dar şi la Jilţ Nord şi Jilţ Sud, spune sindicalistul.

Vizualizări: 732

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: