Localnicii din Bumbești Jiu au rămas fără mijloace de transport către Târgu Jiu 

Localnicii din Bumbești Jiu, care fac naveta la Târgu Jiu, se plâng de faptul că nu mai au microbuze cu care să vină la serviciu și sunt nevoiți să facă autostopul.

„Fac naveta de ani de zile cu microbuzul. Altă variantă de a ajunge la serviciu la Tg. Jiu. Nu se poate așa ceva. Primăria nu se gândește la navetiști", a spus o angajată a unei instituții publice din Târgu Jiu. 

„S-a schimbat furnizorul de servicii. M-au sunat și pe mine oamenii, dar nu pot să intervin. Ei se plâng și de intervalul orar. Licențele pentru aceste trasee se acordă de către Consiliul Județean Gorj. Sunt legat de mâini și de picioare în această problemă“, a spus primarul orașului Bumbești Jiu, Constantin Bobaru. 

Reprezentanții Consiliului Județean Gorj au spus că operatorul care deservea ruta de transport persoane între Târgu Jiu și Bumbești Jiu a anunțat, în urmă cu puțin timp, că nu mai poate efectua aceste activități, deoarece a intrat în procedura insolvenței. A fost desemnat un alt operator pe o perioadă temporară, urmând ca de la începutul lunii martie o altă firmă de transport persoane să asigure transportul de persoane pe această rută.

Vizualizări: 4,205

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: