Locuinţe sociale pentru 16 familii din Bustuchin

Şaisprezece familii din localitatea Bustuchin vor primi locuinţe din partea primăriei. Edilul Ion Ciocea a anunţat că apartamentele vor fi împărţite luna viitoare. Printre beneficiari se află şi trei familii care au rămas fără case în urma unor alunecări de teren.

Primarul din Bustuchin, Ion Ciocea, a anunţat că locuinţele vor fi împărţite la 1 martie. În această perioadă, se racordează la utilităţi. Construirea blocului a început în urmă cu aproape doi ani. „Racordez toate apartamentele la energie electrică, le-am racordat la gaze şi sper ca la 1 martie să le dăm oamenilor cele 16 apartamente. Sunt locuinţe sociale şi de necesitate. Sunt trei familii care au locuinţe de necesitate, cărora le-au fugit casele în Valea Cojanului. Le împărţim prin criteriile prevăzute de lege. Am început acest bloc în mai 2016 şi am făcut recepţia în toamna anului trecut”, spune Ciocea.

Chiar dacă nu mai e în PSD, Ciocea spune că nu se plânge că duce lipsă de bani. Dimpotrivă. Se zbate să facă rost de fonduri să ducă la bun sfârşit investiţiile începute în comună. „Nu m-aţi auzit că mă plâng că nu am fonduri chiar dacă am plecat din PSD. Datoria mea e să mă bat să caut soluţii. Realizez anul acesta şi ce am promis şi continuăm ce am început. Am făcut, în mare parte, din venituri proprii, aproape 95% din tot ce am făcut. Am să finalizez căminul multifuncţional, voi face un parc fotovoltaic, să modernizez iluminatul public pentru care am semnat contractul pe PNDL. E vorba şi de şanţuri betonate, baza sportivă va fi finalizată tot de la noi, pentru că guvernanţii nu mai finanţează această investiţie”, a mai declarat primarul din Bustuchin, Ion Ciocea.

Vizualizări: 354

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: