Lovitură de teatru în procesul agresorului din club

Tânărul din Novaci trimis în judecată anul trecut pentru tentativă de omor după ce, în februarie, a înjunghiat cu cuţitul un alt tânăr într-un scandal produs la un club din Novaci, este judecat din nou la Târgu Jiu. În vară el primise o condamnare din partea judecătorilor gorjeni de 3 ani cu executare şi un termen de 5 ani după aceea în care nu avea voie să calce prin localuri, dar Curtea de Apel Craiova a anulat sentinţa şi a dispus rejudecarea dosarului.

Procesul s-a reluat la Tribunalul Gorj, iar la termenul de miercuri în faţa instanţei a venit, printre alţi martori, un unchi al inculpatului.

Florin Căldăraru a povestit cum a ajuns Boris Gheorghe să aibă cuţit asupra lui şi să lovească în stânga şi în dreapta cu el în hărmălaia care s-a creat în clubul din Novaci după declanşarea scandalului. „Şi eu am fost bătut în acea încăierare, şi tatăl băiatului. Eu am avut 6 copci pe-o parte şi 4 pe ailaltă a capului, că am luat la sticle de bere în cap că nu mai ştiam de mine. De patru ori cred că am murit în noaptea aia. La spital, stând acolo internat, l-am întrebat pe nepotu-miu de unde avea cuţit la el, că noi suntem o familie liniştită, care nu am avut scandaluri sau din astea. Mergem la muncă în agricultură în Italia, cu contracte, ne-am ferit de scandaluri cât am putut. El mi-a spus că venea cu maşina din Norvegia şi pe drum, înainte de casă, i s-a stricat un cablu şi atunci a luat cuţitul ca să taie acel cablu şi aşa a rămas cu cuţitul în buzunar. După aia, în club, el dădea cu cuţitul în stânga şi în dreapta ca să se apere, că era şi el lovit. Că o fi dat cu cuţitul în cineva, eu nu mai ştiu, că eram pe jos şi eram lovit”, a povestit unchiul inculpatului.

La acest termen a fost audiat încă un martor, un tânăr din Novaci care a menţionat că, până la acest scandal, nimeni din oraş nu a avut probleme cu romii care veneau în clubul în care s-a produs tentativa de omor. Un alt martor a menţionat acelaşi lucru, dar şi că nimeni nu prea ştia de la ce a pornit scandalul. În schimb, toată lumea lovea pe toată lumea, jandarmii şi poliţiştii reuşind cu greu atunci să potolească spiritele.

Toţi scandalagiii implicaţi în acel scandal sunt judecaţi şi ei într-un dosar separat pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice şi sunt în aşteptarea sentinţei magistraţilor, mai ales că toţi au mers pe recunoaşterea acuzaţiilor ce le sunt aduse, având astfel şanse să primească pedepse mai mici.

Vizualizări: 1,994

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: